-4.4 C
Craiova
miercuri, februarie 8, 2023

Pariuri. Din nou Liga 1, la concurenţă cu Mondialul

Pariuri pe ultima etapă a grupelor la Campionatul Mondial. Acum ştim exact ce-i trebuie fiecărei echipe ca să meargă mai departe. În caz că asta şi-a propus.

Ţara Galilor – Anglia: 2,cotă 1,5

Campionatul Mondial, 29 noiembrie. Anglia trebuie să-şi asigure primul loc şi să evite, fără doar şi poate, Olanda în primul meci eliminatoriu. Pe galezi îi califică, prin ce depinde doar de ei, o victorie la 4 goluri. Altfel, să bată la orice scor, iar SUA şi Iran să facă X. În teren vor fi 22 de supuşi ai aceluiaşi suveran.

Australia – Danemarca: 2, cotă 1,57

Campionatul Mondial, 29 noiembrie. La cum a zburdat prin ultimele două preliminarii europene şi la ce nevoie de victorie are, luăm Danemarca şi nu mai stăm pe gânduri.

Azerbaijan şi România, scutite de grija Mondialului

Sumqayit – Gabala: 2, cotă 2,25

Azerbaijan 1, 29 noiembrie. 0 victorii, 5 egaluri, 9 înfrângeri. Asta a reuşit în această ediţie de campionat lanterna Sumqayit. Gabala se află, la limită, în prima jumătate a clasamentului şi primeşte pentru victorie o cotă care te trage de mânecă s-o joci.

Chindia – CSU Craiova: 2, cotă 2,05

România 1, 29 noiembrie. În sfârşit, ne repornim liga, făcându-i loc printre ceea ce ne oferă Mondialul. Chindia vine după o serie fără înfrângeri (7 meciuri) mai lungă decât a Craiovei (5), însă numai în ultimul meci a avut un adversar mai de soi, Farul, smulgând un 1-1 în prelungiri. La Chindia au fost în această pauză şi unele neajunsuri cu salariile fotbaliştilor, care cică s-au rezolvat, dar întotdeauna rezolvările de acest fel sunt de durată scurtă, incertitudinea persistă.

Pariuri. 3 meciuri, cota 6 şi ceva

Azi e o zi mai sărăcuţă în meciuri de campionat, am ajuns taman prin Asia după ele. Dar, dacă e Read more

Pariuri. 3 meciuri, cota peste 7

Ieri s-a proptit Tottenham în calea fericirii noastre, că Ajax şi Bayern au mers brici. Să sperăm că Lazio va Read more

Cotă totală: 10,8

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles