fbpx

FOTO! Noi v-am zis că erau banii în iarbă la Viitorul – Craiova 1-2!

Când Iancu a deschis scorul pentru gazde, toți suporterii olteni ar fi trebuit să fie pe garduri de bucurie: victoria nu mai putea fi scăpată.

Viitorul – Craiova 1-2, meciul 5 din 6 cu un scenariu identic: o echipă deschide scorul, cealaltă câștigă. Înainte de meci v-am anunțat în știrea Pariorii bosniaci zic că Universitatea dă lovitura la Viitorul! Cotă 36! că e rost de o întoarcere de scor în jocul de la Ovidiu.

Iancu, de la gazde, a marcat primul, prilejul perfect care i-a descătușat pe olteni. Juniorul Nițu a egalat repede, iar Mihăilă, celălalt puști din tabăra oaspeților, a întors-o cum numai în meciurile Viitorul – Craiova se întâmplă. Noi am crezut în remontada olteneasca, da nu cât să ne băgăm casa în joc. Așa că am luat de 14 ori miza.

Ne-a întărit convingerea de a miza pe revenirea oaspeților nu doar inima, ci și Corneliu Papură, care la întrebarea: „Ultimele partide au avut un istoric identic: Craiova gol, victorie Viitorul. Schimbați ceva?” a dat următorul răspuns: „Cred că sunteți puțin în eroare. Ultima partidă a avut scenariul complet diferit de ce spuneți dumneavoastră. Viitorul a marcat, Craiova a întors”.

Nu ne-am fi băgat casa în joc, ca nea Sorin Cârțu la partida FCSB – Academica Clinceni: „Va fi un meci amical acolo. Așa zic eu. Niciodată nu o să fie vreo surpriză acolo, 101% o să câștige FCSB. Am glumit și eu puțin, dar tot 101% bate FCSB”. Și noi gândeam ca președintele Craiovei, dar nu merita cota.

În 3 minute poți să citești și: 3 milioane de euro pentru transferul lui Denis Alibec!

 Clonați-l pe Mihailă! Rădoi și Mutu se bat pe el!

Craiova și-a găsit fundaș central: Oltenii au început discuțiile!

 Vlad Screciu: „M-am decis pe ultima sută de metri”

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Summary
FOTO! Noi v-am zis că erau banii în iarbă la Viitorul - Craiova 1-2!
Article Name
FOTO! Noi v-am zis că erau banii în iarbă la Viitorul - Craiova 1-2!
Description
Când Iancu a deschis scorul pentru gazde, toți suporterii olteni ar fi trebuit să fie pe garduri de bucurie: victoria nu mai putea fi scăpată.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0