fbpx
2.7 C
Craiova
miercuri, decembrie 8, 2021

Ford dorește îmbunătățirea viitoarelor mașini!

Ce decizie a luat compania Ford și cu cine dorește să facă un parteneriat pentru dezvoltarea autoturismelor!

Ford și Google au anunțat un parteneriat strategic pentru a accelera transformarea companiei americane de mașini . Cei doi giganți vor să creeze mașini mai sigure și mai eficiente, construite pentru a reduce la minimum distragerea șoferului și pentru a se menține în fruntea tehnologiei.

De asemenea, Ford a numit Google Cloud drept furnizor principal de servicii cloud, pentru a valorifica experienţa Google la nivel mondial în domeniul datelor. Vor fi disponibile și servicii de inteligență artificială. Parteneriatul a fost semnat pe o durată de 6 ani. Parteneriatul format de cele două companii se va numi “Team Upshift”.

Sistemul de operare Android o să fie implementat în autoturisme începând cu anul 2023. Printre modificările care urmează să fie făcute se numără: dezvoltarea bazei de date pentru clienți, crearea de aplicații personalizate, notificarea proprietarilor în timp real cu privire la starea mașinii precum și servicii Google incorporate care includ hărți și tehnologie de voce.

 “Ford continuă procesul complex de transformare prin electrificare, conectivitate şi conducere autonomă (self-driving), iar parteneriatul Google şi Ford pune bazele unei structuri de inovare capabilă să ofere o experienţă superioară clienţilor noştri şi să modernizeze business- ul nostru”, a declarat Jim Farley, preşedinte şi CEO Ford.

sursă foto: auto-bild.ro

În 3 minute poți să vezi și:

Cristina Ciobanasu şi Vlad Gherman şi-au împărţit papucii: “De trei săptămâni plângem încontinuu!”

Curse noi pe Aeroportul Internațional Craiova

Test de personalitate: Alege copacul și află ce fel de om ești!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles