21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Patronul CSU: „Este U Craiova 1948 SA, îi spuneți în mod greșit FCU”

Conducătorii FCU și CSU se exteriorizează pe site-ul fanatik într-un schimb de replici.

Cum la alegerile politice este goană după votanți, între conducătorii celor de la CSU și FCU s-a declanșat un fel de isterie după suporteri. Săbiile au fost scoase din teacă, iar declarațiile de pe site-ul bucureștean fanatik.ro sunt tăioase.

Legitimare prin negare

 

Mihai Rotaru, patronul CSU,  a ieșit la atac: „Care FC U? În primul rând, nu se numeşte FC U Craiova. Este o societate înfiinţată în 2013, cu certificat de identitate sportivă din 2015 şi care s-a reunit în 2017, fără imn, fără stemă, fără culori! Asta e U Craiova 1948 SA, echipa căreia îi spuneţi voi, în mod greşit, FC U! A pierdut definitiv acest drept!”

Dar dacă ar fi avut acest drept, ar fi fost probleme? Întrebarea pe care ne-o punem: prin negarea continuității actualei echipe conduse de Adrian Mititelu cu precedenta, acceptând ideea vehiculată de gruparea susținută de Primărie, nu este oare legitimată FCU Craiova? Dacă această continuitate se neagă de către barca adversă înseamnă, în mod logic, că echipa inițială păstorită de Mititelu, FCU, era cumva legitimă, avea ceva?

 

Mititelu: „Îl doare faptul că nu a putut să pacălească suporterii Universității Craiova”

 

Chiar dacă măcar vechea entitate pe care a condus-o a primit o brumă de legitimitate din partea adversă, Mititelu a răspuns în stilul caracteristic, fără prea multe argumente, cu cuvinte grele: „Îl doare renașterea FC Universitatea Craiova sub noua societate U Craiova 1948 S.A. Îl doare şi faptul că am făcut rost de bani și că a plătit sume mari de bani la procurori și judecători pentru a-mi fura brandul Universitatea și nu a reușit. Însă cel mai mult îl doare faptul că nu a putut să pacălească suporterii Universității Craiova, cu excepția câtorva sute de rătăciți și a câtorva sute de membri de partid. Omul trăiește într-o altă realitate când afirmă că el ar deține însemnele clubului Universitatea. În realitate, Rotaru nu deține decât o clonă hidoasă pentru care există mai mulți oameni care o urăsc decât o susțin”.

 

FCU Craiova a propus rivalei locale, CSU, prin vocea președintelui Marcel Iancu, o confruntare directă la inaugurarea arenei Ion Oblemenco. Răspunsul clubului din primul eșalon la această provocare se lasă așteptat. 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles