fbpx

Patronul îl lasă pe fotbalist să plece la Craiova: „Îi voi da drumul”

Victor Pițurcă poate înainta oferta! Jucătorul are aprobarea conducerii: „ Am auzit de interesul Craiovei! A venit timpul să plece și el

Lupta la titlu este una extrem de puternică în acest sezon. CFR Cluj, Universitatea Craiova, Viitorul, chiar și Astra au șanse mari să ridice trofeul. Diferența se va face în play-off, de asta sunt conștienți majoritatea oamenilor, dar pentru a căpăta un avantaj, formațiile angrenate în luptă au două variante care le pot duce spre succes: Tactica de fier a antrenorului și un lot valoros. Pițurcă vrea o echipă de top la Craiova și începe reconstrucția echipei din temelii. Se pare că antrenorul alb-albaștrilor vrea să îl transfere pe Andrei Miron, fundașul central de la Botoșani.

Cuvinte despre interesul oltenilor a ajuns și la urechile patronului moldovenilor, dar nimic oficial. Totuși, fotbalistul are toată libertatea din partea conducerii clubului. Iftime este de părere că a venit și rândul lui Miron să plece.

La mine nu s-a ajuns personal cu vreo ofertă a Craiovei, dar am înțeles că la impresarul lui Miron s-au făcut niște întrebări din partea oltenilor despre fundașul meu central. Eu am o înțelegere verbală cu Miron și i-am promis că îi voi da drumul în iarna asta pentru o ofertă bunicică, chiar dacă el mai are contract cu noi pentru doi ani. Băiatul și-a făcut datoria față de Botoșani și recunosc că a venit timpul să cam plece și el, așa cum s-a întâmplat și cu Andrei Burcă. Am auzit de interesul Craiovei pentru Miron, dar mai multe nu vă pot spune în acest moment. Hai să lăsăm să vină pauza de iarnă”, a declarat Valeriu Iftime, pentru prosport.ro.

Foto: telekomsport

Universitatea Craiova se poate despărți de 8 fotbaliști în iarnă!

În 3 minute poți să citești și: Pițurcă l-a trimis pe Mirko Pigliacelli la echipa a doua!

Lista de transferuri a lui Victor Pițurcă!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
Patronul îl lasă pe fotbalist să plece la Craiova:  „Îi voi da drumul”
Article Name
Patronul îl lasă pe fotbalist să plece la Craiova: „Îi voi da drumul”
Description
Victor Pițurcă poate înainta oferta! Jucătorul are aprobarea conducerii: „ Am auzit de interesul Craiovei! A venit timpul să plece și el”
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0