26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Pavel Badea, despre o fuziune între CSU și FCU: „Nu e imposibil”

Craiova poate avea, din nou, o singură echipă. Mititelu Jr. vinde FCU și îl invită pe Mihai Rotaru să cumpere!

Adrian Mititelu Jr. a anunțat că vinde clubul tatălui său și susține că nu îl interesează cine cumpără, ba chiar este dispus să lase FCU Craiova pe mâna rivalului din oraș, Mihai Rotaru: „Decizia este definitiv și ireversibilă, vom vinde clubul de fotbal. Poate fi patron și Rotaru, și Olguța Vasilescu, nu mă interesează, poate cumpăra oricine acest club! Nu ne-am gândit la sumă, dar tot ceea ce vrem este să scăpăm acest blestem. În Craiova, lumea nu merită să miști un pai! Dacă vedeți ce este în Craiova, zici că am omorât pe cineva, este ceva incredibil. Este o decizie luată de întreaga familie. Eu zic că se va găsi cumpărător, iar dacă nu, încercăm să terminăm competiția, iar în vară renunțăm!”, a spus Adrian Mititelu Jr. la Digi Sport Special.

Pavel Badea, președintele Clubului Sportiv Universitatea Craiova, spune că Bănia are nevoie de mai multe echipe și speră ca Adrian Mititelu să își rezolve problemele.

Nu mă interesează prea mult acest subiect. Le dorim multă baftă să traverseze momentul greu prin care trec. Eu cred că e un lucru bun să ai două echipe în Craiova. Fotbalul craiovean are nevoie de două echipe. Chiar e loc și de a treia echipă! Concurența naște performanță. Pentru noi, prezența unei alte echipe e un stimul și ne dă o dorință de a face performanță mai mare și de a arăta că suntem mai buni, mai competitivi, mai perseverenți”, a spus Pavel Badea, conform fanatik.ro.

Întrebat despre o posibilă fuziune între cele două cluburi, Badea a spus: „Foarte puțin probabil, dar nu imposibil!”.

Marius Croitoru: „Golul doi al nostru, clar ofsaid”

Dan Nistor: „Moșul a venit doar cu un punct”

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles