fbpx

Pavel Badea: „Familia Mititelu a înregistrat cu rea credință marca”

Ce măsuri va lua directului Clubului Sportiv dacă Adrian Mititelu continuă să se folosească de numele „FC Universitatea Craiova”

De când echipa patronată de Adrian Mititelu a promovat în Liga 2, Bănie a început, din nou, să fiarbă. Cele două cluburi din Craiova au reînceput disputele. De la gloriile clubului, la stadion și până la marcă. Astfel, fiecare parte s-a apărat după o decizie a Tribunalului București ce specifică faptul că Patronul FCU Craiova pierde procesul cu Clubul Sportiv Universitatea Craiova, (structură de drept public condusă de Pavel Badea, care are protocol de colaborare cu societatea la care e acționar Mihai Rotaru) și, totodată, dreptul de a folosi sintagma „Universitatea Craiova”. Detalii AICI.

Adrian Mititelu a reacționat imediat: Detalii AICI.

Implicat în lupta pentru supremație dintre cluburile de fotbal ale Craiovei, Pavel Badea a vorbit despre decizia Tribunalului și a explicat cum vor decurge lucrurile dacă Adrian Mititelu va continua să folosească sintagma „FC Universitatea Craiova”.

„Înainte de a vă vorbi despre această decizie trebuie să ne îndreptăm direct atenția către decizia de la Înalta Curte de Casație și Justiție, acolo unde s-a hotărât că familia Mititelu a înregistrat cu rea credință marca Universitatea Craiova. S-a constatat și s-a decis că doar clubul pe care eu îl reprezint are dreptul să folosească numele de Universitatea Craiova. Acest lucru este clar pentru toată lumea. Revenind acum la decizia din urmă cu câteva zile de la Tribunal, pot să vă spun că am considerat că nu trebuie să dăm un comunicat pentru că nu este necesar. S-a dat un anume tip de decizie și așteptăm să vedem dacă o să fie respectată. Departamentul nostru juridic va decide în următoarea perioadă ce este de făcut în cazul în care decizia nu este respectată. Că vom face apel, că nu vom face, nu trebuie să mă pronunț eu acum. Departamentul juridic gestionează acest proces. Dar consider că și numele de FC Universitatea Craiova se află în patrimoniul Universității Craiova, deoarece eu am înregistrat la OSIM mai multe mărci”, a declarat Pavel Badea pentru prosport.ro.

Foto: prosport.ro

În 3 minute poți să vezi și: Mititelu: „Dimpotrivă, am câștigat o bătălie în cadrul acestui proces!”

Șumudică îi suflă în ceafă lui Bergodi: „Îmi doresc și mi-am dorit să antrenez Craiova!”

Craioveanu: „Mititelu să plătească și va juca pe Oblemenco”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0