25.1 C
Craiova
joi, septembrie 21, 2023

Pavel Badea nu-i menajează pe șefii Universității Craiova: „Extrem de conflictuali, extrem de imprevizibili”

Mihai Rotaru nu a scăpat de criticile lui Pavel Badea, după ce Reghecampf a decolat spre arabi!

Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, a vorbit despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la echipa patronată de către Mihai Rotaru. Fostul fotbalist al oltenilor n-a avut foarte multe cuvinte de laudă la adresa oficialilor echipei.

Pavel Badea, critici la adresa lui Rotaru

În cursul zilei de luni, au apărut informații cu privire la plecarea lui Laurențiu Reghecampf în zona arabă. Noua echipă a antrenorului ar urma să plătească suma de 300 de mii de euro către Universitatea Craiova, reprezentând clauza de reziliere a românului.

Pavel Badea nu este surprins de această veste, având în vedere faptul că este vorba despre un alt club care îi „eliberează” pe Laurențiu Reghecampf de Universitatea Craiova, astfel că oltenii vor încasa o sumă de bani.

Totodată, Pavel Badea consideră clauza stipulată de către Laurențiu Reghecampf în contract ca fiind firească, având în vedere imprevizibilitatea patronilor din România. De aici, nu l-a exclus pe Mihai Rotaru.

Reghecampf a gândit bine

„Având în vedere faptul că este clauză contractuală și că ea poate fi plătită, nu putem să îi imputăm nimic lui Reghecampf. Gândiți-vă că Neagoe a făcut același lucru cu Universitatea Cluj și nu le-a convenit celor de la Cluj, însă exista un contract. Același lucru se întâmplă și cu noi acum.

Dacă este să plece și are acea clauză stipulată și i se plătește rezilierea, la revedere, nu putem spune nimic. Însă e o pierdere importantă pentru noi. Este un antrenor cu experiență, care a reușit să se impună în fața grupului. Va fi foarte greu de găsit un alt antrenor în această perioadă scurt de timp. Pentru a îndeplini toate condițiile pentru un club ca Universitatea Craiova.

Eu cred că și-a întocmit un contract foarte bun. Cred că și-a luat anumite doze de precauție în contractul pe care l-a întocmit Reghecampf. Pentru a avea posibilitatea să fie acoperit pe orice situație se poate ivi în relație cu patronii din România. Știm foarte bine că patronii din România sunt extrem de conflictuali, extrem de imprevizibili. Mihai Rotaru nu face notă discordantă față de ceilalți”, a spus Pavel Badea, potrivit prosport.

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles