fbpx

Victorie obținută pe barba lui Bărbuț: „Să o înregistrezi la OSIM”

Cristi Bărbuț a reușit două goluri de senzație, iar unul dintre oficialii Craiovei a avut o reacție ce va ajunge și la urechile lui Adrian Mititelu!

În meciul cu numărul doi dintre Craiova și Viitorul, oltenii au reușit să joace un fotbal mai bun decât în partida precedentă. Ce-i drept, alb-albaștrii au avut în teren trei dintre cei mai buni mijlocași din Liga 1 și 70% din jucătorii de bază. Cristiano Bergodi a început cu : Pigliacelli – Mitran, Bălașa, Acka, Vătăjelu – Mateiu, Cicâldău, Nistor – Bărbuț, Ivan, Baiaram.

Duelul dintre elevii lui Gică Hagi și craiovenii lui Bergodi s-a încheiat cu scorul de 2-1, în favoarea Universității. Pentru trupa din Bănie a înscris Cristi Bărbuț, în două rânduri. Prima dată, cu un șut din afara careului, expediat cu piciorul stâng. Execuția a fost încercată de mai multe ori și în jocurile oficiale, dar nu prea i-au ieșit extremei dreapta a Craiovei. Cel de-al doilea gol a fost dat tot cu piciorul mai slab, dar a fost și mai spectaculoasă.

După ce a reușit dubla, Bărbuț a primit și un sfat: „Bărbuț, să te duci la OSIM să o înregistrezi”. Cel mai probabil, replica a venit într-un mod ironic, la adresa ultimelor întâmplări legate de disputele pe care echipele din Craiova le au din pricina numelui de „Universitatea Craiova”.

Totodată, din lotul pe care tehnicianul italian l-a avut la dispoziție au lipsit 3 fotbaliști: Alex Mățel a avut probleme personale, Mihai Roman nu și-a rezolvat starea de sănătate, în timp ce Elvir Koljic, cel mai probabil, este accidentat.

În 3 minute poți să vezi și: Harlem Gnohere, variantă de lux pentru FCU Craiova!

Giovanni Becali: „Am fost întrebat de Mihăilă”

Selly putea fi următorul fotbalist vândut pe bani mulți de Craiova!

U Craiova, gata să transfere un mijlocaș de națională!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0