Pedichiura la birou. ”M-a rugat şi în final nu am avut ce să fac. I-am făcut”

Femeia de serviciu care i-a făcut pedichiura șefului ei, Marian Rotaru, director al Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a recunoscut!

Angajata care apare într-o fotografie cu Marian Rotaru, directorul Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, în timp ce-i face pedichiura, a recunoscut că este adevărat. Directorul a explicat, după apariția fotografiei în care apărea cu un picior într-un lighean şi cu celălalt în poala angajatei sale, că suferise o luxaţie la picior şi că o rugase pe femeia de serviciu să-i schimbe faşa elastică de la picior.

Femeia de serviciu a declarat că „Da, eu eram! Îi făceam o pedichiură! Este adevărul adevărului! Practic, nu m-a obligat. Eu am lucrat acum vreo 14 ani în aşa ceva, de 12 ani lucrez în Patrimoniu şi a auzit că mă pricep. Văd că spune că i-am pus o faşă, dar nu e adevărat! Îi faceam o pedichiură. M-a rugat şi în final nu am avut ce să fac. I-am făcut. A fost singura dată. Aflase că mă pricep, de unde nu ştiu…“.

De altfel, femeia a spus că a fost și jignită de Marian Rotaru și că a fost chiar luată cu ambulanţa de la serviciu: „Eu, care am şi nişte probleme de sănătate, o dată am fost luată cu salvarea de la serviciu, ne tot stresează, înjurături. Eu, oricum, am un Dumnezeu deasupra capului, o familie, doi copii şi eu nu am să mint niciodată. Acum, dacă o să fiu dată afară, o să fiu umilită, asta mi-a fost soarta, până aici s-a mers. Poza este de la început, când a venit dânsul, acum doi ani”.

Vezi întreaga poveste aici SPA-ul s-a mutat la Primărie. Pedichiură ca la salon făcută de femeia de serviciu

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0