-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

Peluza Nord: „Ăsta este motivul pentru care nu au scos înca biletele la vânzare”

A început derby-ul Craiovei! Unde se strâng galeriile înainte de meciul de duminică.

CS Universitatea Craiova și FCU Craiova joacă duminică, de la ora 21:00, iar suporterii și-au făcut deja planurile. Peluza Nord Craiova a strigat adunarea și i-a chemat pe toți fanii clubului patronat de Mihai Rotaru să se strângă în centrul orașului.

5,88 incidenta in Craiova, deci se sare de 6 si mititeii sunt obligati sa ne dea minim 1500 de bilete, nu 450 cum sperau

– IMPORTANT! Toată lumea își ia bilete la Nord până la epuizarea lor, doar mai tarziu, daca mai e cazul se cumpara bilete si la T2. Nu cadeti in capcana mititeiilor de a ne dispersa pe stadion sau mai grav de a manipula apoi presa ca suporterii nostri au fost de fapt de ai lor.

Ne adunăm la Terasele din centru, de pe Unirii (vis-a-vis de Mercur). Peluza Nord o sa fie acolo prima, începând cu ora 18:00, pentru a se asigura ca nu se intampla nimic suporterilor normali la fel cum am facut la sarbatoarea Cupei cand noi am fost 3-4.000, iar boovenii 2-300.

– Incepem adunarea de la ora 18:00, urmand ca în jurul orei 20 să plecăm toți împreună spre stadion.

– mititeii o să încerce în continuare șicane cu bilete pentru ca sunt disperati sa ne imputineze simțindu-se în evidentă inferioritate. Asta este si motivul pentru care nu au scos inca biletele la vanzare. Este de datoria noastra ca aceste sicane sa nu isi atinga scopul.

– Nu vă grăbiți să vă luați bilete în alte sectoare, așteptați indicațiile clubului și ale Peluzei Nord. Indiferent cum, pana la urma o sa intre la stadion toti cei care vor, dar important este sa stam impreuna.

– Tratați deja ca pe o zi de meci ziua de duminică

– Urmariti cu atentie paginile Universitatea Craiova si ale Peluza Nord Craiova pentru noi informatii

Peluza Sud 97: „Duminică e Ziua Judecății. Toți vor plăti pentru răul adus Universității”

Suporterii de la Peluza Sud 97 spun că vor fi prezenți la stadion, chiar dacă restricțiile se vor schimba și nu vor avea voie să-și susțină echipa din tribune.

Indiferent dacă meciul se va juca cu sau fără spectatori, Peluza Sud va fi la stadion! Ne vedem la ora 18:00 în Centrul Vechi, în negru și pregătiți să mai arătam încă o dată sclavilor că nu au ce căuta în acest oraș. Mai multe detalii vom anunța pe parcursul acestei săptămâni, când vom ști cu certitudine modul de desfășurare al partidei”, au scris suporterii pe Facebook.

foto: FAcebook/PeluzaNordCraiova

Andrei Preda: „Oaspeții să vină să cumpere biletele de la mine personal”

Sorin Cârțu, din nou, victima suporterilor: „Mori!”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles