-5.3 C
Craiova
marți, ianuarie 25, 2022

Peluza Nord e dispusă să boicoteze meciul Craiova-FCSB! Rotaru îi susține

Suporterii primesc susținere din partea clubului: „Știința a vorbit”

Peluza Nord Craiova nu este deloc mulțumită cu decizia luată la nivel central, de a lăsa fanii pe stadioane până în ora 21:00. Chiar dacă CS Universitatea Craiova a obținut 15 minute în plus pentru ei, fanii plănuiesc să stea pe arena din Bănie până la finalul partidei cu FCSB, indiferent de consecințe.

Am respectat și susținut pe toată perioada pandemiei măsurile propuse de specialiști, dar deja ce se întâmplă acum nu mai are legătură cu măsurile elementare, logice, de prevenire a răspândirii Covid-19, ci doar cu voința unor indivizi și a unor entități care își urmăresc interesele personale. Prin noile măsuri nechibzuite luate de reprezentații statului român, am ajuns în situația în care o societate comercială, cea care deține drepturile TV, să stabilească ce suporteri pot să își susțină echipa de pe stadion și ce suporteri sunt obligați să le devină lor telespectatori. Am ajuns în situația în care o societate comercială care are ca unic scop profitul să fie mai presus de lege și să închidă stadioane doar printr-o simplă programare a unui meci, crescându-și astfel audiența. De aici se deschide si o adevărată cutie a pandorei, echipele protejate de forurile fotbalistice și televiziuni, cum este și cazul de față al FC FCSBului, pot să ceară efectiv ca în deplasările grele să fie programate la ore la care nu este permis accesul spectatorilor. Soluții echitabile sunt multe și au fost la îndemână întotdeauna: programarea tuturor meciurilor cu spectatori indiferent de oră, interzicerea desfășurării evenimentelor sportive în intervalul orar în care nu este permis accesul publicului de către guvern, programarea de către televiziuni și LPF a tuturor meciurilor astfel încât să se încheie până la ora 21. Doar voință nu există. În aceasta situație suntem obligați să luam atitudine și să spunem STOP MASCARADEI! Indiferent de ce decizie o să se ia pentru meciul de mâine, Peluza Nord anunță că o să fie prezentă pe stadion și îi invităm pe toți suporterii Științei să faca la fel, cu condiția să respecte cerințele actuale de acces (vaccin sau trecut prin boală). Indiferent de consecințe, Știința nu va fi singură mâine pentru acest meci decisiv, iar responsabili pentru eventualele incidente sunt cei care pot prin voința proprie să le evite: reprezentanții guvernului, deținătorii drepturilor TV și LPF. Iar dacă oficialii o să întrerupă meciul pentru că în tribune se vor afla spectatori, nu o să facă decât să demonstreze care a fost scopul programării partidei la această oră, și anume favorizarea echipei oaspete, FC FCSB. Vă asigurăm ca dacă meciul nu se va putea vedea pe stadion, o sa facem tot ce tine de noi sa nu se vada nici la televizor. ̦̦ ”, a transmis Peluza Nord.

Clubul lui Rotaru a lansat un comunicat prin care îi cheamă pe suporteri la stadion, iar în finalul acestuia se regăsește și un mesaj care le dă de înțeles că sunt invitați să stea până ultimul minut: „O luptă pe care o ducem până la final! Împreună putem învinge!

Mâine este despre noi. Despre cei care poartă în suflet alb-albastrul pur al Științei. Mâine jucăm cu dragoste și pasiune, iar motivația noastră o reprezintă iubirea nemărginită pentru Știința. O dragoste care ne-a ajutat de-a lungul deceniilor să devenim Campioana Unei Mari Iubiri. Dincolo de rezultatele sportive, datoria noastră sfântă este să fim alături de alb-albaștri. Și, cel mai bine, ne îndeplinim datoria venind în #VulcanulDePeOblemenco, cu mic, cu mare, copii, părinți și bunici. Familia Științei se reunește pentru a purta o nouă bătălie importantă în războiul pentru obținerea titlului. O luptă pe care o ducem până la final! Împreună putem învinge! Forza Știința!”, este comunicatul clubului.

În urma comunicatului pe care clubului lui Mihai Rotaru l-a dat, Peluza Nord Craiova a înțeles că protestul pe care îl pregătește este susținut și îi invită pe toți suporterii echipei să participe, spunând: „Stiinta a vorbit, e randul tau oltene sa-i raspunzi!

foto: Facebook/Peluza Nord Craiova

Accidentările continuă să îl chinuie pe Reghecampf! 3 titulari lipsesc în meciul cu FCSB

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles