fbpx

Peluza Nord, mesaj pentru seniorul presei sportive: “Securistule!”

Ovidiu Ioanitoaia răspunde ironic acuzelor din bannerul fanilor: „Un hectar de la Mititelu? Poate 100!”

Marți după-amiază, Ovidiu Ioanitoaia a publicat pe blog editorialul „O demitere cu cântec”, subiectul fiind situația de la Craiova. L-a acuzat pe patronul Mihai Rotaru că nu și-a asumat decizia demiterii lui Mangia, ci a oferit o declarație care mai degrabă a avut menirea de a băga în ceață. I-a catalogat pe conducătorii clubului „campionii ipocriziei”, întrucât cu doar 6 zile înaintea destituirii lui Mangia anunțaseră că „n-am luat nicio secundă în considerare o eventuală schimbare a staff-ului tehnic”. A apreciat că rezultatele nesatisfăcătoare sunt urmare a vânzărilor masive de jucători. Apoi a scris negru pe alb că CS Universitatea nu este continuatoarea Științei, argumentând cu hotărârea definitivă de la Curtea de Apel Timișoara.

Acest ultim aspect i-a înfuriat pe suporterii olteni. Replica celor din Peluza Nord a venit azi-noapte, când, în fața stadionului Ion Oblemenco, au desfășurat două bannere, cu mesajele: Ioanițoaia, boșorog avar / te-ai activat pentru încă un hectar?” și „Un securist ai fost, o curvă încă ești / gsp e bordelul presei românești”.

Ioanitoaia le-a răspuns mai mult ironic fanilor, într-o declarație pentru 3minute.net: „Nu e nimic de comentat când, la o opinie editorială argumentată, ți se răspunde cu înjurături. Cel mult ar putea să mă amuze povestea hectarului din mesajul peluzei. Asta, bănuiesc, ar trebui să-mi fie răsplata de la Mititelu pentru opiniile critice la adresa lui Rotaru. Dar, un hectar de teren? Hai, să fim serioși, poate 100!”

În 3 minute poți să citești și: Rădoi nu antrenează Craiova: „Vă răspund clar: nu!”

 Rotaru ne cam insultă inteligența: cică s-a întâlnit la o cafea cu Mangia și au ajuns la reziliere!

 FOTO! Gest extrem făcut de un fan după ce Mangia a fost dat afară!

 „Gata! Acum ești antrenor tu și Becali!”

 La angajare, Papura a primit bonus eventul din 1991!

Mangia, dat afară! Cine duce Craiova în Europa!

Sursa foto: facebook

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0