fbpx

Peluza Nord și-a anunțat prezența la meciul cu Dortmund!

Handbalistele de la SCM Craiova mai au doar un pas până în grupele Cupei EHF! Peluza Nord va fi alături de ele!

Peluza Nord le va susține pe elevele lui Bogdan Burcea în returul cu Borussia Dortmund. SCM Craiova primește vizita nemțoaicelor, duminică, de la ora 18:00. Duelul retur din preliminariile Cupei EHF va avea loc în Sala Polivalentă din Bănie.

Peluza Nord se prezinta duminica la meciul de handbal feminin cu Borussia Dortmund, ora 18:00. Este ultimul meci de calificare în grupele Cupei EHF si trebuie sa susținem fetele in încercarea de a reedita traseul european glorios din sezonul trecut. Cine nu are bilete își poate rezerva asta seara începând cu ora 21:00 la Hotel Lido la prețul de 20 de lei”, este comunicatul Peluzei Nord Craiova.

Deținătoarea Cupei EHF pleacă drept favorită. Nu numai prin prisma palmaresului, ci și datorită rezultatului din partida tur. În Germania, Craiova s-a impus la două goluri diferență, scor 19-17. Înaintea dublei cu Dortmund, antrenorul oltencelor a spus că nu consideră un avantaj faptul că returul se va juca în Bănie. Acum, acest lucru pare să fie unul dintre atuurile elevelor lui Burcea. Publicul craiovean poate pune presiune pe adversare, iar constrânse și de rezultatul din tur, acestea pot ceda.

Foto: Peluza Nord Craiova

Citește și: Fără concert pe Oblemenco in 2018, Primaria crește taxa pe spectacol pentru 2019!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0