fbpx

Peluza Sud 97 îi dă ultimatum lui Mititelu: ”Verificăm joi dacă l-a luat în considerare!”

După ce Mititelu l-a instalat pe Napoli, Peluza Sud 97 a reacționat: „Așteptăm cu nerăbdare numirea noului antrenor!”

FCU Craiova e pe un butoi de pulbere, al cărui fitil l-a aprins patronul Adrian Mititelu prin mazilirea lui Eugen Trică și înlocuirea acestuia cu Nicolo Napoli. Suporterii organizați ai FCU Craiova, cei care dau identitate clubului patronat de Mititelu, au luat foc după mutarea – șoc produsă la cârma echipei.

De aseară încoace transmit comunicate, dezavuând alegerea patronului. Ultrașii îl cataloghează pe antrenorul italian ”sclavul familiei mititelu” și ”specimen” și îl includ în lista lor cu ”personaje non-grata”. Suporterii zic că-I dau și un ultimatum patronului Mititelu.

Iată primul comunicat al Sudului craiovean: ”Cum bine știți, Universitatea Craiova are de astăzi un nou „antrenor”. Tot de astăzi adăugăm pe lista personajelor non-grata un nou specimen, nicolo napoli. E vorba de același personaj cu care Știința a jucat cel mai slab fotbal din ultimele decenii. E vorba de același personaj pe care noi l-am scos de pe terenul de antrenament ca pe ultimul om. E vorba de personajul care a vrut să semneze cu csu. E vorba de sclavul familiei mititelu. Facem apel ca acest personaj sa fie dat afară de la club cât mai repede cu putință, personaj care nu are ce cauta în Craiova, darămite la Universitatea Craiova. Este un ultimatum!”.

Fanii au revenit azi cu înștiințarea numărul doi, în care anunță că vor fi joi, la ora 18:00, la antrenamentul echipei pentru a vedea dacă patronul ține cont de opinia lor: ”Spre Liga I!
Schimbăm motto-ul de început de an, iar cu ocazia asta strigăm adunarea! Este timpul ca jucătorii să știe că suntem alături de ei la începutul acestei lupte. Ne vedem la ora 17:30, mâine, 27.08, în părculețul din Rovine. Facem apel la toate persoanele care doresc să ia parte la această acțiune să respecte reglementările în vigoare în ceea ce privește combaterea covid-19, astfel să poarte MASCĂ DE PROTECȚIE.
Un alt punct de pe lista noastră, la fel de important, este să verificăm dacă s-a luat în considerare ultimatumul pe care l-am dat în comunicatul de aseară. În caz contrar, vom trece la fapte și asigurăm pe toată lumea că nu ne vom opri până când respectivul nu va pleca de la echipă.
Așteptăm cu nerăbdare numirea noului antrenor al echipei, antrenor capabil să promoveze echipa în primul eșalon, nu marioneta lui mititelu”, a scris Peluza Sud 1997 pe pagina sa de Facebook.

Este de mirare cum Napoli a acceptat să se întoarcă la Adrian Mititelu, având în vedere că în urmă cu 6 ani declara: „Nu voi mai lucra niciodată cu Adrian Mititelu. Mi-a fost de ajuns. M-a dat afară de trei ori în condițiile în care eu mi-am făcut datoria. Nu problema financiară a fost la baza demiterii, chiar dacă de 8 luni de zile nu am primit vreun ban”.

În 3 minute poți să vezi și: FOTO: Oltenii au rău de înălțime!

Previziunile pentru capricorn în luna septembrie 2020

Grecia introduce noi măsuri împotriva COVID-19

Napoli, în locul lui Trică! Italianul, cu 6 ani în urmă: „Nu voi mai lucra niciodată cu Mititelu!”

Rotaru a găsit soluția să recupereze din pierderi!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.
Summary
Peluza Sud 97 îi dă ultimatum lui Mititelu: ”Verificăm joi dacă l-a luat în considerare!”
Article Name
Peluza Sud 97 îi dă ultimatum lui Mititelu: ”Verificăm joi dacă l-a luat în considerare!”
Description
După ce Mititelu l-a instalat pe Napoli, Peluza Sud 97 a reacționat: „Așteptăm cu nerăbdare numirea noului antrenor!”
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0