Pentru 89% dintre craioveni deszăpezirea a mers prost spre foarte prost!

După o iarnă liniștită, Craiova a avut parte în ultimele zile de februarie și primele din martie de zăpezi abundente. Autoritățile locale au părut surprinse, iar deszapezirea nu a funcționat așa cum și-ar fi dorit locuitorii urbei.

 

Cel puțin asta rezultă din sondajul pe care l-am lansat cu 2 zile în urmă pe 3minute.net. 276 de craioveni și-au exprimat părerea despre modul în care a decurs deszapezirea, 89% dintre aceștia fiind nemulțumiți de acțiunile autorităților locale.

 

Primarul Mihail Genoiu a făcut un tur cu presa prin cartierele periferice ale orașului tocmai pentru a evidenția progresele făcute în eliberarea străzilor de zăpadă. Totodată, edilul Craiovei a anunțat că va acționa pentru demiterea celor de la Salubritate Craiova care nu au acționat conform planurilor.

 

În total, potrivit gds.ro, suma alocată acțiunilor de deszăpezire în iarna 2017-2018 va fi cuprinsă între 2,8 și 4,5 milioane de lei. În cadrul acestei sume sunt cuprinse atât tarife de staționare pentru utilaje, dar și tarife de acțiune, pentru aceste 4-5 zile, cât a fost nevoie de intervenție pe străzile din oraș.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *