18.7 C
Craiova
joi, iunie 1, 2023

Pentru un milion de euro merită să faci cinci-șase ani de pușcărie? Sunt câțiva craioveni cu răspunsul pe buze

Furtul din buzunare devine sport local. Cum din buzunarele concetățenilor nu prea mai e mult de luat, l-am exportat în Franța, Belgia și, mai mult ca sigur, și alte state cu economii prolifice.

La întrebarea din titlu vor răspunde capii craioveni ai rețelei de hoți de buzunare de la DisneyLand Paris. Hoții de buzunare craioveni care operau la DisneyLand Paris și în mijloacele de transport din capitala Franței au fost condamnați la închisoare de un tribunal din Meaux. Marian Tincă, șeful grupării a primit șase ani de închisoare, iar soția sa, Maria Iamandiță, cinci. Alți opt inculpați din Craiova au primit pedepse cuprinse între doi și patru ani de închisoare. Șapte minori, cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani au primit, de asemenea, pedepste, cea mai aspră fiind 2 ani și jumătate într-un centru corecțional.

Poliția fraceză susține că fiecare minor producea zilnic între 500 și 800 de euro. Valoarea prejudiciului adus în perioada 2014-2016 se ridică la peste un milion de euro. (bani, bijuterii, telefoane mobile). Paguba totală nu este însă cunoscută, întrucât nu toate victimele au depus plângere.

Fabrițio ne reprezintă în Belgia

Ca tabloul să fie complet, ieri a fost reținut și un tânăr de 22 de ani din Cetatea Banilor. Fabrițio, că așa îl cheamă, își perfecționase aceeași îndeletnicire pe teritoriul Belgiei.

 

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles