fbpx
11 C
Craiova
luni, martie 1, 2021

VIDEO: 4 pescari fără mască, amendați de jandarmi pe malul râului Olt!

Ce sumă trebuie să plătească pescarii după ce au fost descoperiți și cât pește au reușit să prindă!

- Advertisement -
- Advertisement -

11 oameni au mers la pescuit pe râul Olt la finalul săptămânii trecute. Tot în acea zi, jandarmii au desfășurat o acțiune de prevenirea și combaterea actelor de braconaj piscicol pe raza comunelor Racovița, Câineni, Perișani și Boișoara.

Astfel, cele 11 persoane au fost prinse în timp ce pescuiau ilegal. Jandarmii au aplicat amenzi usturătoare. Captura oamenilor nu a fost una extraordinară. Aceștia au prins 10 kg de pește din speciile caras și biban.

Dintre cei 11 pescari, 4 nu purtau masca de protecție și au fost amendați. Sancțiunile au fost diferite, pentru că unii dintre cetățeni nu au vrut să se legitimeze, iar alții pescuiau ilegal, fără permis.

11 persoane au fost sancționate cu amenzi contravenționale în valoare de 10.200 lei de către jandarmi Vineri, 22 ianuarie, între orele 13.00-21.00, jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Brezoi au acționat împreună cu lucrătorii Ocolului Silvic Clăbucet pentru prevenirea și combaterea actelor de braconaj piscicol pe raza comunelor Racovița, Câineni, Perișani și Boișoara. Astfel, în zona Cornet din comuna Rcovița, au fost depistate 11 persoane cu vârste cuprinse între 18 și 40 ani care pescuiau în apele râului Olt cu plasă monofilament, tip parașută, fără permis de pescuit. Sancțiunile contravenționale în valoare de 10.200 lei au fost aplicate după cum urmează: 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.200 lei și 2 avertismente conform O.U.G. 23/2008, 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.500 lei pentru nepurtarea măștii de protecție și o sancțiune contravențională în valoare de 500 lei pentru refuz de legitimare. De asemenea au fost descoperite asupra persoanelor 10 kg de pește din speciile caras și biban în stare vie, motiv pentru care jandarmii au procedat la deversarea acestora în râul Olt. Menționăm că jandarmii vor continua cu astfel de acțiuni și în perioada următoare”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Vâlcea.

VIDEO AICI

Soția lui Alin Sălăjean, mesaj emoționant pentru războinic!

Șumudică a vrut să antreneze Craiova. Rotaru l-a refuzat!

The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

26,597FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles