Cum l-a prins în ofsaid pesedistul Dindirică pe liberalul Câplea!

Viscolul și zăpada de afară au încins sângele oltenilor din Consiliul Local. Punctele de pe ordinea de azi au trecut în viteză, așa cum nu o fac utilajele de pe străzile Craiovei, toată polemica fiind ținută în jurul acțiunii de deszăpezire.

 

Liberalii s-au plimbat ieri toată ziua prin oraș, au luat fiecare cartier în roțile bolizilor și au făcut poze. Le-au ales pe cele mai elocvente și le-au urcat pe facebook, la rubrica „Așa nu”. PNL a urmărit să profite la maximum de modul în care a decurs deszăpezirea Craiovei și să câștige capital de imagine pe baza acțiunii ori mai degrabă a inacțiunii autorităților locale aflate la cârmă.

 

Peneliștii din Consiliul Local au insistat pe subiect și la ședința ordinară din această dimineață. „Batjocură, haos, incompetență”, s-a strigat pe diferite voci, cea mai sonoră fiind a lui Doru Câplea.

 

Lucian Dindirica, pesedist din Consiliul Local, i-a dat replica lui Câplea: „Doru, probabil ați fost prea ocupați să urcați poze pe facebook de prin cartiere și nu ați avut timp să puneți mâna pe lopeți să vă deszăpeziți propriul sediu, să dați un exemplu. Să ne spuneți dacă e, să trimitem oamenii să vă deszăpezească”.

 

Cel puțin de dimineață, sediul PNL din Rovine era sub nămeți.

Veste mare de la primarul Genoiu: „Am vorbit și cu rutiera!”

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *