Peste 62.000 de rating-uri 1! Secțiunea de recenzii a Poliției Române a fost închisă!

Românii nu mai pot da recenzii Politiei, dar pot lăsa comentarii pe pagina de facebook.

 

Modul în care a acționat Politia Romana in scandalul cu celebrele plăcuțe de înmatriculare a dus la un val de recenzii negative pe pagina oficială de facebook a Poliției Române. Astfel, a fost nevoie de peste 62.000 de rating-uri 1 pentru ca departamentul de imagine al instituției să ia decizia de a bloca accesul la secțiunea de recenzii. „Visul oricărui corigent, să dispară catalogul”, a comentat un internaut acțiunea polițiștilor.

 

Angajații Ministerului de Interne au contra-atacat în bătălia stelelor de pe facebook. Au dat paginii 5 stele, unele însoțite de mențiuni, cum e cea a purtătorului de cuvânt de la Rutieră: “Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie.”

 

De buimăceala și gafele Poliției încearcă să profite USR, care a lansat un comunicat prin care cere demisia conducerii instituției, acuzând-o că acționează la ordin politic: „Uniunea Salvaţi România cere demisia conducerii Poliţiei Române pentru modul abuziv de acţiune împotriva unui cetăţean care şi-a pus la maşină un număr anti-PSD. Astăzi sunt nişte plăcuţe, mâine va fi dreptul de exprimare şi cel de a ieşi în stradă! De două zile, conducerea Poliţiei nu este în stare să explice de ce a reţinut permisul de conducere şi plăcuţele de înmatriculare ale şoferului care a venit din Suedia cu o maşină cu număr personalizat anti-PSD. Şefii instituţiei se contrazic între ei, invocă convenţii expirate sau argumente morale care nu prevalează în faţa legii. Mobilizarea poliţiştilor în această situaţie a fost un ordin politic clar şi este extrem de grav faptul că o instituţie a statului a acţionat împotriva libertăţii de exprimare şi a îngrădit drepturile unui cetăţean român, la ordinul partidului aflat la guvernare”.

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *