26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Petrolul trebuie să plătească pentru a folosi un jucător împotriva Universității Craiova

Petrolul trebuie să plătească o sumă mare de bani dacă vrea ca acest fotbalist să joace chiar și un minut împotriva Universității Craiova

Alexandru Ișfan a fost împrumutat de Universitatea Craiova la Petrolul Ploiești, iar astăzi cele două echipe se vor confrunta pe stadionul „Ilie Oană”. Marian Copilu are obligația să plătească 100.000 de euro dacă Alexandru Ișfan va fi folosit măcar un minut împotriva echipei „alb-albaștrilor”.

Petrolul trebuie să plătească 100.000 de euro dacă vrea ca Alex Ișfan să joace împotriva Universității Craiova

În iarna trecută, Universitatea Craiova l-a achiziționat pe Alex Ișfan de la FC Argeș, plătind 650.000 de euro pentru transfer, dar mijlocașul nu a reușit să se impună la echipa din Bănie. Antrenorul Ivaylo Petev a decis să îl împrumute pe fostul internațional român de tineret la o altă echipă din SuperLiga: Petrolul Ploiești.

Alex Ișfan a fost împrumutat până la finalul sezonului 2024-2025, iar reprezentanții Universității Craiova au luat măsuri pentru a se asigura că mijlocașul nu va juca împotriva echipei lor în SuperLiga. El poate participa în meciuri împotriva echipei „alb-albaștrilor” doar dacă Petrolul Ploiești achită o sumă de 100.000 de euro.

Andreea Nițu, tânăra care este patron și antrenor la o echipă de fotbal!

„Ișfan nu joacă la Petrolul. Craiova are clauză să primească 100.000 de euro ca să joace în meci direct, deci Ișfan nu va juca astăzi pentru Petrolul. 100.000 de euro este clauza pusă, dacă Petrolul hotărăște să îl folosească pe Ișfan împotriva Universității Craiova. 

Craiova încasează 100.000 de euro dacă Ișfan intră și un minut. Ișfan nu va juca astăzi pentru că Rotaru trebuie să încaseze. Dacă Ișfan joacă și un minut împotriva echipei de care aparține”, a dezvăluit Horia Ivanovici, potrivit fanatik.ro.

Atacantul de la „alb-albaștri” nu s-a recuperat complet după accidentările suferite în sezoanele anterioare

Elvir Koljic nu face parte din lotul echipei Petrolul Ploiești. Este în discuții pentru a părăsi Universitatea Craiova. Atacantul de la „alb-albaștri” nu s-a recuperat complet după accidentările suferite în sezoanele anterioare. Iar forma sa este departe de cea din primul său sezon la echipa din Bănie.

„Din informaţiile noastre, Elvir Koljic s-ar putea transfera într-un campionat exotic. Nu este în lot pentru meciul cu Petrolul. Nu este accidentat, dar este în negocieri avansate în campionatele exotice.

Există o mare posibilitate ca unul dintre golgheterii Craiovei, un jucător foarte important, care e adevărat, nu a mai fost el după ultimele accidentări, să plece de la echipă. 

Craiova a avut 10 milioane de euro pe masă de la Dinamo Kiev. Ar putea fi finalul aventurii la Craiova pentru acest jucător extraordinar care a dat prea puţin pentru valoarea sa”, potrivit sursei citate.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles