18.7 C
Craiova
joi, iunie 1, 2023

Phoenix Unplugged, un spectacol pe care nu-l poți rata! Cât costă biletul!

La data de 6 decembrie, de ziua lui Nicu Covaci, e super-concert la Teatrul Național din Craiova: Phoenix Unplugged!

 

În cadrul evenimentelor prezentate anul acesta, Phoenix se întoarce la Craiova cu un concert special, conceptul „Unplugged-Anotimpurile (Iarna)” . Evenimentul va avea loc pe 6 decembrie la Teatru „Marin Sorescu” din Craiova în intervarul orar 20:00-22:00 .

 

Pasãrea Phoenix sărbătorește anul acesta 55 de ani de la înființarea trupei, însă se îmbracă în țol festiv și pentru cei 45 de ani de la lansarea albumului „Cei ce ne-au dat nume” , discul care avea să schimbe pentru totdeauna fața muzicii românești și care a impus, pentru Phoenix, „semnătura” unor piese celebre ca „Nunta” sau „Negru Vodă”. Cei ce au dat nume rock-ului românesc au ales atunci un drum muzical nou, o modalitate de exprimare care a permis folclorului arhaic să primească dimensiunea ce de drept i se cuvenea: expresia modernă.

Bilete la Phoenix Unplugged, doar la agenția Teatrului

 

Au urmat „Fata verde”, „Mugur de fluier”, „Strunga”, apoi visul simfonic, „În umbra marelui URSS”, „Baba Novak”, recorduri de albume vândute, sute de concerte în România și în străinătate, milioane de spectatori și de emoții, și, mai ales prezentul, cu renaștere și compoziții noi – peste jumătate de veac de muzică dăruită tuturor de care ne vom aminti împreună în 6 decembrie la Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova.

 

Biletele s-au epuizat pe ambilet.ro, unde au avut un preț special de presale la primele 100 vândute. Se găsesc doar la agenția Teatrului Național, cele mai ieftine bilete de acces fiind de 70-80 Ron.

Te mai poate interesa: Furtuna craiovenilor se joaca prima data la Bucuresti! Distributie de exceptie! 

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles