Pigliacelli: „Este o partidă importantă, dar nu este vitală”

Proaspăt semnat de Craiova, Mirko Pigliacelli a vorbit despre importanța meciului cu Gaz Metan Mediaș, despre decizia clubului de a-i oferii ocazia să semneze cu Universitatea, dar și despre valoarea echipei.

 „Este un meci foarte important pentru noi. Vom da totul pe teren. După câteva luni de stat aici, înțeleg românește și nu sunt de acord cu unele lucruri care se spun. De exemplu, mâine este o partidă importantă, dar nu este vitală. Până la urmă suntem pe locul trei. Ceea ce vor suporterii vrem șinoi. Toți vrem să ajungem cât mai sus, de asta muncim zilnic. Nu mă așteptam să semnez acum, pentru că mai aveam timp până în vară. Aici este o echipă foarte bună. Nu putem să aruncăm totul pe fereastră după un singur meci. Cred că ce ide la club au văzut ceva bun în mine. M-au semnat pentru că au văzut ceva bun în mine, nu pentru că le era teamă. Dacă vorbim de valoarea echipei, suntem o echipă care poate mai mult. Poate că nu ar trebui să spun asta, dar atunci când pierdem suntem aproape de retrogradare, iar când câștigăm suntem aproape de titlu.Trebuie să ne concentrăm. Clubul crede în mine. Cred că putem face rezultate foarte bune. Mă simt foarte bine aici. M-am integrat bine. Cred că se și vede asta. În primul rând, îmi doresc vacanță, iar după, sper ca Moșul să ne fi adus poftă de joc”, a spus portarul.

Pigliacelli este unul dintre favoriții suporterilor, iar semnarea contractului poate fi un motiv de bucurie pentru aceștia. Din echipa Craiovei, Kelic și Dimitrov și-au prelungit contractele în această iarnă.

Foto: ucv1948.ro

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *