fbpx

Pigliacelli: „Antrenorul va decide dacă voi executa penalty-uri”

Portarul Universității Craiova, Mirko Pigliacelli, a vorbit despre rolul portarilor în fotbalul modern, despre meciul cu Hermannstadt și lupta la titlu! Pe lângă toate aceste lucruri, italianul a destăinuit cum trăiește golurile înscrise de colegii lui!

După ce a dat o pasă de gol în meciul cu CFR, Pigliaceli poate trece la nivelul următor: golul. Portarul alb-albaștrilor spune că exersează loviturile de la 11 metri la antrenamente, dar nu ține de el cine execută. Mirko se simte extraordinar pe „Oblemenco”, mai ales cu suporterii în spate.

Nu va fi deloc un meci ușor cu Sibiu. Nu jucam acasă, jucam in deplasare. După victoria frumoasă cu CFR, trebuie să fim hotărâți. Este important pentru mine să fac tot ce pot pentru echipă. Îmi plase să dau gol din penalty. La antrenament fac asta. Este excepțional să joci pe un stadion atât de plin. Când dăm gol, mi-e imposibil să nu reacționez. La antrenament facem  ce ne spune mister, apoi, contează intuiția fiecăruia. Am jucat așa mereu. Cred că în fotbalul de astăzi, așa trebuie să joace portarul. Evident că antrenorul va decide dacă voi executa lovituri de la 11 metri. Stau bine cu picioarele, dar până una alta, sunt portar. Suntem trei echipe puternice pentru titlu. CFR Și FCSB sunt puternice și ele”, a spus Pigliacelli.

Meciul cu Hermannstadt a stârnit controverse. Iată care este situația biletelor: Gratis pentru sibieni, dar nu și pentru olteni! Apoi – Sibienii au întors-o ca la Pitesti!

Ce spune Mangia despre înlocuitorul lui Mitriță și cine l-a mai criticat pe fostul căpitan din Bănie!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0