fbpx

Mirko Pigliacelli: „De ce trebuie să plec?”

După ce suporterii Universității i-au promis seri mai puțin magice în tricoul Craiovei, Pigliacelli a vorbit despre situația în care se află: „Nu știam cum e aici, nu știam cum se stă, cum e viața în România

Suporterii au fost aproape să-i facă statuie italianului ce a apărat poarta Craiovei o bună bucată de timp, până să ajungă Pițurcă în Bănie. După ce au fost tăcuți o bună perioadă, fanii au început să vadă destule lucruri ce, brusc sau nu, au devenit toxice în clubul condus de Mihai Rotaru.

Din punctul de vedere al fanilor, Pigliacelli este un trădător și l-au amenințat pe Rotaru că vor urma consecințe dacă portarul va mai fi titular la Craiova. Italianul nu este îngrijorat din acest punct de vedere și vorbește cu drag despre aventura lui în fotbalul românesc.

De ce trebuie să plec? Stau aici, stau mai bine, nu? E o perioadă frumoasă, facem multe antrenamente, două pe zi, lucrăm foarte bine cu antrenorul de portari şi e foarte importantă pregătirea din cantonament. Normală. Facem ce trebuie, ce spune Mister, facem treabă foarte bună cu antrenorul de portari, dar e puţin mai greu decât antrenamentele normale, pentru că este cantonament, dar e ok.   În România am făcut şi anul trecut. Înainte nu. Cantonamentul de iarnă, pentru că e diferit decât cel din Italia. Dar e şi frumos, avem ocazia să stăm împreună, cu toată echipa, cu toţi băieţii şi unde suntem e foarte frumos. Am fost în Italia şi, când a venit oferta din România, din Craiova, m-am gândit puţin. Nu ştiam cum e aici, nu ştiam cum se stă, cum e viaţa în România. Dar după aceea, am ajuns la Craiova şi s-a schimbat tot după o săptămână, două. Am înţeles că viaţa e foarte frumoasă şi stau foarte, foarte, foarte bine”, a spus portarul italian pentru Telekom Sport.  

În 3 minute poți să citești și: Blonda lui Pițurcă: „Am ajuns să fac plângere la Poliție!”

Craiova a rezolvat problema fundașilor centrali!

Sondaj și analiză! Presa și suporterii au dreptul moral de a-l acuza pe patron că impune o strategie de joc sau chiar echipa?

Rotaru nu a scăpat de replica lui Marius Șumudică!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
Mirko Pigliacelli: „De ce trebuie să plec?”
Article Name
Mirko Pigliacelli: „De ce trebuie să plec?”
Description
Suporterii Universității i-au promis seri mai puțin magice în tricoul Craiovei, Pigliacelli a vorbit despre situația în care se află: „Nu știam cum e aici, nu știam cum se stă, cum e viața în România”
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0