Pigliacelli, intervenție de 3 puncte pentru U Craiova!

Pigliacelli și Bancu pregătesc terenul pentru Pițurcă! Cine nu va mai juca după venirea noului antrenor!

U Craiova s-a impus în fața celor de la Astra Giurgiu, scor 1-0, după un meci dominat de olteni, dar nu într-o manieră categorică. Pigliacelli a apărat un penalty în prima repriză și a păstrat trupa din Bănie în joc. Bancu a reușit un gol dintr-o poziție destul de complicată, iar Mihai Roman și-a ratat, din nou, puținele ocazii pe care le-a avut. Cel mai probabil, după venirea lui Victor Pițurcă, Elvir Koljic va fi apt de joc, iar Roman nu va mai avea prea multe șanse să rateze.

Prima repriză a meciului poate fi descrisă, cu ușurință, doar prin gestul lui Pigliacelli, după ce apără lovitura de la 11 metri executată de Mihai Răduț. Portarul italian se întoarce către galerie, pune mâinile la urechi, în semn că vrea să audă aplauzele și se bucură de moment în timp ce Bancu îl ia în brațe. Prima parte a meciului se încheie 0-0, după ce giurgiuvenii și oltenii au părut că nu țin neapărat să marcheze.

Repriza secundă a început la fel cum s-a încheiat prima, lent și fără ocazii prea mari. În minutul 67, oltenii au plimbat balonul în preajma careului advers, iar o pasă de geniu a lui Cicâldău l-a servit perfect pe Bancu, cel care a înscris pentru 1-0. Oltenii au continuat să pună probleme la poarta Astrei prin Ioniță și Mihăilă. Până la final, giurgiuvenii nu au reușit să restabilească egalitatea, iar meciul s-a încheiat 1-0 pentru Craiova. Trupa din Bănie a câștigat un fundaș central, pe Bălașa și o variantă bună pentru mijlocul terenului, Qaka.

În 3 minute poți să citeși și: Pițurcă și-a adus om de națională la Craiova!

Becali nu se teme de Pițurcă: „O să fie mai ușor”

Adrian Mititelu nu l-a uitat pe Victor Pițurcă!

 Victor Pițurcă, noul antrenor al Universității Craiova!

U Craiova, aproape să piardă 500.000 de euro!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0