fbpx

Pigliacelli a explicat cum a încasat golul: „Trebuia să vină în mâini!”

În opinia multora, Mirko Pigliacelli are pe conștiință golul primit duminică, implicit înfrângerea echipei. Cum se apără italianul.

În finalul meciului cu FCSB, portarul italian a respins în față, ciudat, șutul lui Coman, mingea a ajuns la Tsoumou, care a marcat pentru victoria oaspeților. Pigliacelli a comentat faza, spunând că suprafața terenului nu a influențat direcția mingii: “Nu. La toate şuturile se poate întâmpla că azi. Nu a fost o minge simplă, dar mingea trebuia să vină în mâini, nu în față. Dacă și-a schimbat direcția nu pot să îi fac nimic”.

Victor Pițurcă îi consideră responsabili pe apărătorii care nu au urmărit faza, cel mai aproape de Tsoumou fiind ivorianul Acka: „Din ce am văzut eu, i-a sărit mingea lui Pigliacelli, dar nu mi-a plăcut că fundașii nu au urmărit faza. Atacantul a urmărit mingea și noi nu. Nu e în regulă”.

Universitatea Craiova a fost învinsă cu 1-0 de FCSB, meci ce s-a desfășurat într-o atmosferă fantastică, cu 30.000 de spectatori în tribune, veniți plini de speranță la debutul lui Pițurcă.

În 3 minute poți să vezi și: IREAL! Oltean împușcat în cap de jandarmi! Ce explicații au dat autoritățile!

 Jucătorul Craiovei i-a luat locul lui Bobonete!

Pițurcă își compară elevii cu o altă echipă a Craiovei: „Asta vreau și acum”

Piți nu se va baza pe el cel puțin 6 luni!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0