38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Pigliacelli a explicat cum s-a câștigat meciul: ”Am arătat că avem c****!” (VIDEO)

De la distanță cel mai bun alb-albastru din teren în meciul cu Sepsi, Mirko Pigliacelli a oferit și declarația zilei după victorie.

Portarul italian a fost MVP-ul Craiovei în meciul câștigat cu 1-0 la Sfântu Gheorghe. A fost cu adevărat „darul divin”, așa cum l-au supranumit spectatorii de la T2 în timpul conflictului dintre goalkeeper și ultrașii de la Nord. Contra lui Sepsi, intervențiile lui Pigliacelli au ținut echipa în viață, italianul închizând fantastic poarta.

La final a oferit și o declarație spumoasă: „A  fost un meci foarte frumos, un meci greu pentru noi. A fost și căldură mare. Dar, sincer, am arătat că suntem echipă tare, că avem c***e. Ne-am antrenat foarte bine și mergem mai departe. Am fost aproape de istorie sezonul trecut, dar am început din nou, am început tare.

A fost o experiență, am fost acolo, oricine credea ca suntem morți, dar am ajuns la ultimul meci, dacă dădeam al doilea gol nu știu cum se termina. Nu mai vreau să mă gândesc”.

https://www.facebook.com/AlinGrigoreRO/videos/3392810534072541/?v=3392810534072541

Universitatea Craiova a învins cu 1-0 pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, în debutul stagiunii. Succes chinuit, obținut cu aport consistent din partea portarului italian.

În 3 minute poți să vezi și: Echipele de start în meciul Sepsi – Craiova!

Craiova mută pe piața transferurilor! Semnal că Pigliacelli e pe picior de plecare!

O fetiță de 3 ani este în stare gravă la Spitalul de Infecțioase din Craiova

O tânără a fost agresată sexual în timp ce aștepta metroul

FOTO. Cele două echipe din Craiova îl revendică pe Cristi Neamțu!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles