fbpx

Ruptură totală între Pigliacelli și Peluza Nord!

Portarul italian s-a aflat în colimatorul „ultrașilor” pe toată durata meciului. În ciuda victoriei, finalul a fost tensionat. Suporterii i-au dedicat două mesaje lui Pigliacelli.

Fiecare atingere de minge a lui Pigliacelli a fost însoțită de un cor de fluierături dinspre Nordul oltean. În semn de protest că italianul mai poartă încă stema Craiovei, pe durata primei reprize, ultrașii nu au cântat pentru echipă și nu au afișat vreun banner de brigadă.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

În ultimele minute ale meciului, reacțiile suporterilor de la peluză s-au acutizat și au primit ripostă din partea publicului de la tribuna a doua, din partea susținătorilor italianului: „Rușine, rușine, rușine să vă fie”. De altfel, la turul tradițional al stadionului, Pigliacelli a făcut cadou tricoul unui fan de la T2.

Tensiunea a atins apogeul în finalul jocului, atunci când echipa s-a dus să salute galerie și să sărbătoreasc împreună victoria. Prezența lui Pigliacelli i-a înfuriat la culme pe fani, care, în loc să cânte împreună cu jucătorii, au continuat să-l insulte pe portar. Coechipierii au pactizat cu italianul, îmbrățișându-l și arătându-i astfel susținerea lor.

Nordul a afișat și două mesaje cu țintă precisă: „Trădătorii să plătească /Ca să nu se înmulțească” și „Indiferența față de culorile din vestiar / Doare și ne lasă un gust amar…”

Atitudinea ultrașilor a fost argumentată printr-un comunicat postat imediat după înlăturarea lui Pițurcă:

 • „Portarul Mirko Pigliacelli, jucator sub contract cu Universitatea Craiova si platit de acest club:
  – la unul dintre antrenamente, primind de la oamenii din staff-ul tehnic o vesta in culoarea diferita de cea a echipei titularilor, a considerat normal sa arunce vesta si sa paraseasca antrenamentul, deorece “el nu accepta sa fie rezerva!”.
  Victor Piturca nefiind de fata la acest episod, mai multe persoane din staff au incercat inclusiv sa il convinga sa revina pe teren si apoi l-au acoperit in fata antrenorului, caruia i-au comunicat ca portarul a avut o problema fizica atunci cand acesta a observat lipsa lui Pigliacelli si a intrebat unde este.
  In cele din urma totul s-a aflat si portarul a primit o amenda din partea antrenorului.
 • – acelasi Mirko Pigliacelli a gasit apoi de cuviinta sa ironizeze programul de pregatire facut de Victor Piturca, intreband ironic daca el poate sa vina cu nevasta in cantonament, pentru ca nu ii convine durata acestuia.
 • – primind o a doua amenda pentru atitudinea avuta fata de antrenor, domnul Pigliacelli a trecut la manevre de culise, incercand sa solidarizeze cu el alti jucatori importanti – si reusind cu cativa, pana la un punct, anume acela cand antrenorul a trebuit sa le comunice ca el e cel care decide cum trebuie pedepsit un comportament precum cel al italianului.
 • – Pigliacelli nu s-a oprit aici si a trimis mesaje pe facebook multora dintre suporteri (unele dintre ele ajungand in posesia noastra), in care acesta se victimiza si le cerea fanilor sa il sustina in “razboiul cu antrenorul”.
 • – Refuzand sa mearga la echipa secunda, acolo unde fusese trimis de antrenor, desi el era sub contract si platit de Universitatea Craiova si trebuia sa respecte sarcinile sportive primite de la staff-ul tehnic al clubului care il plateste, Pigliacelli a plecat in Italia si a continuat de acolo tentativa de manipulare online a unora dintre suporteri.
 • – Felul in care a reactionat pe o retea de socializare, la doar cateva minute dupa ce Mihai Rotaru a dat OK-ul anuntului despartirii de antrenor pe pagina clubului, nu face decat sa confirme opinia noastra despre omul si profesionistul Pigliacelli. Un caracter urat, un om mic, fara nicio urma de profesionism, despre care nimeni nu poate garanta ca nu se va comporta in acelasi mod cu orice viitor antrenor, atunci cand nu ii vor conveni metodele de antrenament, programul conceput de acesta sau faptul ca ar putea fi si rezerva, nu doar titular.

In urma tuturor acestor evenimente, pe care Peluza Nord le cunostea dar pe care a evitat sa le faca publice pentru linistea din jurul echipei si pentru a evita ca presa avida de scandaluri sa profite de acest lucru, IL ANUNTAM PE Mirko Pigliacelli CA DIN ACEST MOMENT EL NU MAI ARE CE CAUTA LA UNIVERSITATEA CRAIOVA. Orice ocazie in care acest personaj va mai imbraca tricoul echipei noastre si va mai purta pe piept stema Stiintei este o jignire la adresa noastra, a celor care iubim neconditionat acest club si pentru care facem sacrificii enorme, iar daca va indrazni sa ne sfideze incercand sa mai intre pe teren, atat Mihai Rotaru cat si acest mercenar parsiv vor vedea consecintele”.

În 3 minute poți să citești și: Edi a venit fără carburant! I-am gazat!

Nistor: „Eu sunt motorină, mă încălzesc mai greu!”

VIDEO: Alex Băluță face spectacol la antrenamentele lui Slovan!

Se anunță război între suporterii Craiovei: „Avem propriul mesaj”

Gabi Tamaș: „Îi mulţumesc domnului Rotaru”

Ionuț Nedelcearu: „Dacă echipa va retrograda, n

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Summary
Ruptură totală între Pigliacelli și Peluza Nord!
Article Name
Ruptură totală între Pigliacelli și Peluza Nord!
Description
Portarul italian s-a aflat în colimatorul „ultrașilor” pe toată durata meciului. În ciuda victoriei, finalul a fost tensionat. Suporterii i-au dedicat două mesaje lui Pigliacelli.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0