fbpx
-1 C
Craiova
marți, ianuarie 19, 2021

Piloţii britanici sunt sfătuiți să se mute în România

Operatorul aerian low-cost Ryanair le-a transmis piloţilor din Marea Britanie că ar trebui să îşi ia concediu neplătit sau să se transfere la bazele din România sau Ungaria, în caz contrar existând posibilitatea să fie concediaţi.

- Advertisement -

Potrivit unei note interne citate de Guardian, Ryanair a anunţat că “un excedent semnificativ de piloţi” de la bazele aeriene din Marea Britanie “trebuie redus” şi i-a încurajat pe piloţi să îşi ia până la 12 luni de concediu neplătit. Pentru piloţii care vor să se transfere la alte baze, compania a arătat că are disponibil un număr limitat de poziţii cu normă întreagă, la bazele din România, Ungaria şi Maroc.

“Sperăm că vor fi suficiente cereri pentru concedii neplătite/[poziţii] part-time, ca să nu fie nevoie să recurgem la concedieri în această iarnă”, se arată în nota trimisă piloţilor din Marea Britanie marţi, la o zi după colapsul grupului Thomas Cook, în urma căruia 9.000 de angajaţi britanici, inclusiv piloţi de aeronave şi personal de bord, şi-au pierdut locurile de muncă. Ryanair a dat vina pe întârzierea livrărilor de avioane Boeing 737 Max pentru decizia de a reduce numărul piloţilor din Marea Britanie, arată profit.ro.

Compania a comandat peste 100 de aeronave 737 Max pentru extinderea flotei, primele livrări fiind programate iniţial pentru acest an. Modelul rămâne însă consemnat la sol, în urma prăbuşirii a două avioane operate de Ethiopian Airlines şi, respectiv, Lion Air.

În 3 minute poți să vezi și: Patronul Universității șochează: a alungat din club o legendă a Craiovei!

 Alin Gojnea a trecut peste operație: „Mulțumesc din suflet, Alex Băluță!”

Cele două soluții de schimbare a gazonului de pe Oblemenco!Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

21,381FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
0Shares
0