fbpx

Pinochio, tu ești? Mititelu crede că suporterii au pene pe spate!

„Vă rugăm să ne credeți”: Mititelu a recunoscut că FCU Craiova era destabilizată din interior!

După ce a acuzat echipa 3minute că încearcă să-i destabilizeze echipa, Adrian Mititelu a recunoscut că demiterea lui Napoli a fost o acțiune premeditată și că declarațiile pe care le-a dat au fost doar fumigene, care aveau drept scop, cel mai probabil, mușamalizarea unei situații previzibile pentru patronul ce caută să dea vina pe oricine atunci când ceva merge prost la clubul pe care îl finanțează și pe care susține că vrea să-l ducă în Liga 1.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

La data de 8 octombrie, 3minute.net anunța în exclusivitate că Nicolo Napoli are zilele numărate la FCU Craiova. La data de 9 octombrie, Adrian Mititelu intra la telekomsport.ro și spunea că antrenorul italian nu pleacă de la echipă. Apoi, patronul FCU Craiova mărturisea postului de televiziune: „Nu este nimic adevărat, site-ul respectiv este de partea echipei din prima ligă şi caută să creeze instabilitate la echipa noastră”. 11 octombrie: După victoria entuziasmantă cu Rapid, Mititelu postează o epistolă pe pagina personală de facebook în care îndeamnă la unitate. În nota obișnuită, acesta a împărțit acuze în stânga și în dreapta, îndreptate către „inamicii care-l blochează”. El a minimizat victoria angajaților cu crampoane – „nu s-a câștigat nimic în afară de speranțe și vise”, vorbind despre o confruntare cu tentă apocaliptică: „noi ne-am ridicat din morți”. 12 octombrie: Clubul patronat de Mititelu anunță pe Facebook că s-a despărțit de Nicolo Napoli. Cică italianul a cerut să fie pus pe liber. După ce Napoli declarase la finalul meciului cu Rapid: „Eu sunt aici pentru a încerca să fac un lucru bun cu Craiova noastră”.

Acum, Mititelu s-a răzgândit și nu a mai dat vina pe echipa 3minute. Patronul FCU a recunoscut faptul că despărțirea de italian era planificată cu ceva timp înainte de meciul cu Rapid: „Vă dau cărțile pe față. Napoli și Trică au plecat din cauza acestui băiat, Dan Vasilică, care este un super-profesionist și își face foarte bine treaba, dar niciunul nu l-a suportat. Îi respect pe Napoli și Trică, dar am avut de ales între Dan Vasilică și ei, și l-am ales pe primul”, a spus Mititelu, potrivit gsp.ro.

Toate aceste lucruri pe care Mititelu le spune nu fac decât să-i bage în ceață pe suporterii echipei pe care o patronează. Rivalul celor de la FCU Craiova, Mihai Rotaru, susține că Mititelu este singurul care nu vrea să promoveze și, chiar dacă finanțatorul FCU declară contrariul, poate fi considerat un precedent, pentru că nu ar fi prima dată când ar încerca să păcălească realitatea.

sursă foto: realitateasportiva.net

Pițurcă încă bântuie FCU Craiova: de ce l-a demis Mititelu pe Trică!

„Singurul care nu își dorește să promoveze este chiar Adrian Mititelu”

Mititelu l-a avertizat pe judecătorul Marian Budă înainte să-l toarne: „E omul lui Rotaru de 7 ani”

Cine i-a adus la Craiova pe Mamut, Rambe, Fajic, Jazvic și Glavina!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0