fbpx

Oficial: Pițurcă, aut din Bănie! Rotaru, din nou la butoane!

Clubul oltean a emis un comunicat prin care aproape ca se autoincriminează: „Dorința (lui Pițurcă) de a câștiga campionatul nu a fost susținută de către club”.

În postarea de pe facebook, oltenii anunță că Pițurcă a părăsit gruparea alb-albastră întrucât a considerat că proiectul său nu a fost susținut de conducătorii din Bănie, în speță de Rotaru. Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea domnului Victor Pițurcă. Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorința de a câștiga campionatul nu a fost susținută de către club. Îi dorim mult succes!”, au scris oltenii.

Nemulțumit de lotul pe care l-a avut la dispozție, Victor Piturca plănuia o curățenie generală în această iarnă. Pe lista neagră erau Mirko Pigliacelli, Ivan Martic, Renato Kelic, Marius Briceag, Alexandru Mateiu, Alexandru Ioniță, Carlos Fortes. În locul acestora gândea investiții serioase, care să contureze o echipă suficient de puternică încât să țină piept rivalelor CFR Cluj și FCSB. Doleanțele lui Piți s-au izbit însă de calculele patronului, dovadă și comunicatul remis de club.

Chiar dacă s-au vehiculat numele lui Cosmin Contra, Edi Iordănescu ori Cristiano Bergodi, e greu de crezut ca unul dintre aceștia să fie pus peste noapte la cârma echipei. Doar dacă nu au existat negocieri prealabile. În aceste condiții, cea mai la îndemână variantă pentru Rotaru este revenirea lui Papură în funcția de pricipal.

În 3 minute poți să citești și: În proporție de 78% Victor Piturca rămâne antrenorul Craiovei!

 S-au stabilit amicalele din Antalya: calupuri de 2 meciuri în 2 zile!

 Avem primul amical din Antalya! Mijlocașul stânga a marcat mai mult decât toți atacanții Craiovei!

Rotaru pleacă în deșert cu gândul unei despărțiri costisitoare de antrenor!

 Noaptea cuțitelor lungi: Rotaru vs. Piturca în bătălia pentru supremație!

Of, of, of, lung e drumul spre play off!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Summary
Oficial: Pițurcă, aut din Bănie! Rotaru, din nou la butoane!
Article Name
Oficial: Pițurcă, aut din Bănie! Rotaru, din nou la butoane!
Description
Clubul oltean a emis un comunicat prin care se autoincrimiează: „Dorința (lui Pițurcă) de a câștiga campionatul nu a fost susținută de către club”.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0