Pițurcă: „Atacantul a urmărit, fundașii mei s-au oprit”

Managerul Craiovei nu-l vede pe portarul italian vinovat la gol, ci pe fundașii centrali, care nu au mai urmărit faza.

După meci,Victor Pițurcă a declarat: „Prea multe concluzii nu sunt de tras, a fost un meci de luptă. În prima repriză am avut o ocazie mare, prin Cicâldău. A doua parte am controlat-o, iar ei au marcat în final. Am pierdut meciul, FCSB a câștigat meciul, urcă. Altceva nu mai e de zis. A fost a treia oară când vin la Craiova și prima dată când pierd primul meci”.

Antrenorul Craiovei a evidențiat cele trei lipsuri majore ale echipei sale: „Ivan s-a bătut pe toată durata jocului, cu calitățile lui, cu viteza pe care o are, dar trebuie să aibă și mingi în careu să marcheze. În general echipa a luptat. Dar ne lipsește acuratezea, circulația mingii și golul. Până la venirea mea, Craiova a marcat oarecum întâmplător”.

Pițurcă a comentat și faza în care Ivan a căzut în careu: „Nouă ni s-a părut că a fost penalti, dar penalti e când dă arbitrul”. Apoi a explicat schimbarea lui Nițu: „L-am schimbat pe Nițu că era un pic emotiv, începuse să se sufoce. În plus, credeam mult în Bărbuț, era în formă bună”.

Antrenorul oltenilor nu-l consideră pe portarul italian responsabil de eșec: „Nu sunt supărat pe Pigliacelli, se poate întâmpla oricui. Din câte am văzut eu i-a sărit mingea în gât. Nu mi-a plăcut însă că fundașii nu au urmărit mingea. Atacantul a urmărit, fundașii mei s-au oprit”.

Universitatea Craiova a pierdut cu 1-0, acasă, meciul cu FCSB.  

În 3 minute poți să vezi și: Debut de coșmar, într-o atmosferă de vis!

 Atmosferă de vis pe „Oblemenco”. E sărbătoare și-n peluză, și-n teren!

 Halucinant: „Sper ca domnul Piţurcă să continue ce am început noi”

 S-a dus Mihai Rotaru după fenta lui Pietro Chiodi?

 Zi de meci U Craiova – FCSB! Toate drumurile duc la „Oblemenco”!

 VIDEO! Piticul Atomic a explodat în MLS!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *