fbpx

„Pe Mititelu l-au lucrat. Pițurcă i-a tras-o”

Victor Pițurcă, din nou, asociat cu necazurile lui Adrian Mititelu!

Adrian Mititelu a fost condamnat la 3 ani de închisoare, iar acest lucru a atras atenția multor oameni din anturajul fotbalului craiovean. Oltean pur-sânge și co-autor al celebrului imn al Ştiinţei „O iubire alb-albastră”, Tudor Gheorghe și-a arătat compătimirea față de omul de afaceri ce a condus FCU Craiova ani de zile. Acesta este convins că Mititelu a fost „lucrat” și primi oameni la care s-a gândit au fost Victor Puțurcă și Dumitru Dragomir.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Mie îmi pare rău de Adrian Mititelu de nu se poate! Și-a băgat și sufletul și banii. L-au „lucrat” șmecherește niște băieți, de l-au făcut foi. L-au făcut varză! El a fost încrezător și bleg. Chiar îmi pare rău de el! Cei din lumea fotbalului! Păi, ce, „fratele” Pițurcă nu i-a tras-o? Dar Dragomir… dar toți? Se știe!”, a spus Tudor Gheorghe pentru fanatik.ro.

Tensiunile dintre Adrian Mititelu și Victor Pițurcă au început în momentul în care antrenorul a fost dat afară de la FCU Craiova, iar echipa a început să se destrame după plecarea acestuia. Cu timpul, Mititelu a evitat orice om ce ar fi putut să-i amintească de fostul selecționer. Chiar și Eugen Trică a fost îndepărtat de la FCU din cauza faptului că antrena după modelul lui Pițurcă.

Trică nici măcar nu a început campionatul, relațiile erau reci încă din Liga 3. Datorită pandemiei a ajuns să meargă până aproape de începerea Ligii 2. Existau disensiuni mari vizavi de programul echipei. A vrut un program al echipei total diferit de ceea ce vedeam eu. A schimbat programul general al echipei. A vrut să fie un fel de Pițurcă la club și nu mai accept antrenorii gen Pițurcă. A dat niște declarații frumoase de suporteri, că sunt cei mai frumoși, dar asta nu e suficient pentru a rămâne antrenor. Lui Eugen Trică i-am oferit tot ce a dorit el, nu l-am supărat cu nimic, dar a încălcat niște reguli care nu au legătură cu organizarea profesionistă”, a spus Mititelu potrivit gsp.ro.

Când stătea pe banca celor de la FCU Craiova,Trică și-a reamintit de tehnicienii care i-au marcat cariera, iar Victor Pițurcă se număra printre ei: „Ca antrenor pot să zic că am învățat enorm de la José Ramón Alexanko. Un om de o eleganță extraordinară care știa cum să te capaciteze la maxim. Avea un CV impresionant ca jucător și îți impunea respect prin cunoștințele sale și felul cum ni se adresa. Am preluat multe din stilul lui și în felul în care antrenez. Un alt antrenor care și-a pus amprenta asupra mea este Victor Pițurcă. El mi-a transmis cât de importantă este disciplina și asta încerc și eu acum cu elevii mei”, a spus Eugen Trică, într-un interviu pentru echipedetraditie.ro.

Botoșani-Craiova: Primul 11 al lui Corneliu Papură!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
„Pe Mititelu l-au lucrat. Pițurcă i-a tras-o”
Article Name
„Pe Mititelu l-au lucrat. Pițurcă i-a tras-o”
Description
Victor Pițurcă, din nou, asociat cu necazurile lui Adrian Mititelu!
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0