fbpx

Prima reacție a lui Piturca după despărțirea de Craiova!

Oltean încăpățânat, Victor Piturca a surprins în această după-amiază, renunțând la visul său și al suporterilor alb-albaștri de a aduce titlul în Bănie.

De la sosirea în Bănie, Pițurcă și-a exprimat clar obiectivul: câștigarea campionatului. L-a reiterat de fiecare dată, însă la mijlocul lui decembrie, Pițurcă spunea: „Vreau campionatul. Nu am șanse, plec! E simplu”. Mai mult, managerul general al oltenilor explica în mod clar la ce se referă: campanie agresivă de mercato, care să-i permită construirea unui lot cu care să se bată pentru titlu. „Chiar dacă am pierde ambele meciuri care au mai rămas de jucat până la finele anului, şanse ar mai fi la titlu, dar vedem strategia care va fi în continuare. V-am spus că eu vreau să câştig campionatul, nu mă interesează locurile 2, 3, 4 sau să cresc jucători. (…) Nu vreau acelaşi lot de jucători, eu vreau jucători valoroşi”, spunea Piți.

Pițurcă a explicat de ce a părăsit Craiova: i-a cerut lui Rotaru achiziționarea a patru jucători. Cu o zi înainte de reunire, văzând că diriguitorii sunt inerți în mercato, a decis să plece. Am realizat că nu mă pot bate cu celelalte candidate la titlu și, repet pentru a o suta oară, eu nu stau să mă bată pe mine Gigi Becali fiindcă nu am la dispoziție lotul pe care mi-l doresc eu”, a spus Piturca pentru gsp.ro. Fostul manager al clubului din Bănie și-a expus și doleanțele: Doi fundași centrali, un mijlocaș, un atacant. Dacă am fi reușit să facem aceste achiziții, atunci cred că, mai ales că își revenea și Koljici, Universitatea era o echipă importantă în lupta pentru titlul de campioană. Dar nu s-a făcut nimic, nu s-a mișcat deloc pe piața transferurilor și atunci eu am luat-o pe drumul meu!”

Transferul lui Nistor a picat!

Piturca a recunoscut totodată că Dan Nistor, de la Dinamo, era jucătorul dorit de el. Aducerea lui Nistor ar fi reprezentat o super-lovitură de imagine pentru Craiova, dat fiind că în deceniile precedente valuri de jucători alb-albaștri s-au prelins spre Ștefan cel Mare, iar acum ar fi fost o mutare în sens invers. Craiova ar fi demonstrat că are forța necesară să ia cel mai valoros jucător din curtea „câinilor roșii”. O dată cu plecarea lui Piți și mutarea a picat, dat fiind că jucătorul nu se încadra de fel în profilul patronului Mihai Rotaru, adică tânăr, bun de vândut pe viitor.

Oficial: Pițurcă, aut din Bănie! Rotaru, din nou la butoane!

În 3 minute poți să citești și: În proporție de 78% Victor Piturca rămâne antrenorul Craiovei!

 S-au stabilit amicalele din Antalya: calupuri de 2 meciuri în 2 zile!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Summary
Prima reacție a lui Piturca după despărțirea de Craiova!
Article Name
Prima reacție a lui Piturca după despărțirea de Craiova!
Description
Oltean încăpățânat, Victor Piturca a surprins în această după-amiază, renunțând la visul său și al suporterilor alb-albaștri de a aduce titlul în Bănie.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0