fbpx

Pițurcă și prima mutare pentru victoria cu FCSB!

Victor Pițurcă are șansa să debuteze cu victorie în fața unui stadion plin! Așadar, va face antrenorul mișcarea cu care s-a lăudat?

Chiar în momentul în care a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova, Pițurcă s-a declarat dușman al jucătorilor U21 impuși de Federație. Tehnicianul nu are nimic cu fotbaliștii tineri, dar consideră că nu este legal să-i impună cineva în echipă. Astfel, după declarații acide pe această temă, este posibil ca antrenorul să facă prima modificare până în minutul 30 al meciului cu FCSB. Presiunea rezultatului și jocul pragmatic preferat de fostul selecționer sunt două dintre argumentele ce dau o cotă destul de mică pentru o schimbare rapidă.

Zi de meci U Craiova – FCSB! Toate drumurile duc la „Oblemenco”!

Regula U21 nu e una legală în primul rând, cred. Nu îți permiți tu ca Federație să impui echipelor să introducă în teren ce jucători vrei tu. Poate la un moment dat vor cere să introducem o femeie în teren”, spunea Pițurcă.

Rămâne de văzut care va fi jucătorul U21 schimbat. Mihăilă este punct fix, dar cel de-al doilea poate fi o surpriză sau nu. Cea mai la îndemână variantă este Markovic, atacantul care poate fi înlocuit cu Fortes,Roman sau Ivan, în funcție de primul 11 trimis în teren. Există și posibilitatea ca antrenorul să trimită în teren un atac format din Ivan, Markovic și Mihăilă, iar schimbarea să fie „Bărbuț în locul lui Markovic, iar Ivan să joace vârf. Pițurcă are și doi fundași dreapta U21. Oricare dintre ei poate evolua și poate fi schimbat cu Martic sau Mățel.

Tu ce crezi? Este nevoie de o schimbare rapidă? Dacă da, care este cea mai potrivită? Comentăm împreună pe Facebook!

În 3 minute poți să vezi și: VIDEO! Piticul Atomic a explodat în MLS!

Genoiu aruncă pisica în curtea organizatorilor și a Poliției Rutiere Craiova!

 Instrucție în Banat! FCU Craiova a urcat pe locul 1!

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0