fbpx

Victor Pițurcă se lovește de probleme și la Severin! Erau șanse de 1%

3.000 de suporteri olteni riscă să rămână la porțile stadionului! Totuși, clubul le va da banii înapoi!

Chiar dacă era convins 99% că meciul dintre Universitatea Craiova și Dinamo se va disputa pe „Ion Oblemenco”, Victor Pițurcă a fost nevoit să-și schimbe planurile și să mute echipa, pentru un meci, la Severin.

„Înainte cu trei zile de meciul cu Dinamo vom avea gazonul pus. În zilele următoarele o să înceapă decopertarea. Totul e semnat, în principiu nu se mai poate întoarce nimic. 99% se va pune gazonul, hai să-mi iau o marjă de 1% că cine știe”, spunea Pițurcă.

Se pare că acel 1% a fost ceva mai ambițios, iar clubul oltean și-a anunțat suporterii că vor putea să vadă meciul din tribunele arenei severinene: „Cu „câinii” la Severin. Cu toate promisiunile făcute de cei implicați, meciul cu Dinamo București este practic imposibil să se desfășoare stadionul „Ion Oblemenco”. Astfel, pentru a pregăti cum trebuie organizarea meciului, clubul face următoarele precizări: – Abonații și suporterii care au achiziționat deja bilete sunt așteptați oricând la oricare dintre punctele de vânzare ale clubului pentru a intra în posesia unei invitații într-un loc similar din stadionul Drobeta Turnu Severin. Cei care au achiziționat deja bilete pot opta și pentru varianta în care li se returnează banii. Abonații clubului Universitatea Craiova care doresc să beneficieze în mod gratuit de transport dus-întors la meci trebuie să se prezinte până vineri, 1 noiembrie 2019, la unul dintre punctele de vânzare pentru înscrieri”, se arată în comunicatul oltenilor.

3.000 de suporteri olteni riscă să rămână la porțile stadionului!

Trupa lui Pițurcă riscă să-și țină fanii la porțile stadionului. Potrivit prosport.ro, Stadionul din Severin nu va putea primi un număr prea mare de suporteri. Deși arena are o capacitate de 19.800 locuri și a mai găzduit în trecut meciuri de Liga 1, comisia de omologare, sosită sâmbătă la malul Dunării, a decis, împreună cu reprezentații Jandarmeriei Mehedinți și ISU Mehedinți, ca aceasta nu poate primi decât 7.000 de spectatori.

Universitatea Craiova are un număr impresionanți de abonați, aproximativ 5500, iar clubul s-a oferit să le asigure transportul. În același timp, în jur de 4000 de bilete ar fi fost vândute pentru meciul dintre Craiova și Dinamo. Dacă decizia comisiei de omologare va fi una definitivă, mai bine de 3000 de spectatori pot rămâne cu biletele la porțile stadionului. Există și varianta în care își pot cere banii înapoi înainte de meci, așa cum precizează clubul în comunicat.

În 3 minute poți să citesti și:  Ce jucători a cerut Victor Pițurcă!

Alex Mitriță poate ajunge sub comanda lui Pițurcă!

Pițurcă a găsit vinovații după egalul cu penultima clasată!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0