-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Victor Pițurcă, înșelat de Vica Blochina: „Toți cu care am fost erau mult peste el, din toate punctele de vedere!”

Blondina scoate la iveală amănunte picante din relația ei cu Piturca!

Noi amănunte picante ies la iveală din relația Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă. Cei doi s-au iubit timp de 16 ani, rodul dragostei lor fiind Edan, băiețelul acestora. Blondina povestit pe Youtube că i-a fost infidelă de multe ori lui Piți, asta în semn de răzbunare deoarece nu devenea soția sau iubita oficială a fostului antrenor al Craiovei.

Vica a spus că Pițurcă fost bărbatul de care a fost cea mai îndrăgostită și pentru care ar fi făcut orice. Ea a mărturisit că deși erau fericiți și lucrurile mergeau foarte bine, fostul fotbalist i-a spus că niciodată el nu va divorța de soția lui, iar vedeta va rămâne doar la statutul de amantă.

Cu toate că a deranjat-o enorm, vedetă nu a făcut nimic în acest sens și tot a sperat că va ajunge să-i devină parteneră oficială. ”Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine”, a spus Vica Blochina pe YouTube.

Ea a mai mărturisit că toți bărbații cu care îl înșela pe Victor Pițurcă erau cu mult peste el, însă chiar și așa niciodată nu renunța la iubirea pe care i-o purta acestuia. ”Toți cu care am fost erau mulți peste el, din toate punctele de vedere, ca social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam înapoi”, a mai spus Vica Blochina.

Anii au trecut, iar Vica Blochina și Victor Pițurcă au rămas în relația ascunsă, însă vedeta spune că de multe ori s-a simțit de-a dreptul umilită de către fostul fotbalist. Ea a precizat că erau moment în care acesta i se adresa foarte urât, o jignea și îi spunea că nu arată deloc bine și că nu poate să facă nimic. Aceste cuvinte i-au rămas întipărite vedetei, iar până și acum aceasta cu greu poate să vorbească despre perioada în care a fost agresată verbal de către fostul selecționer.

Cine le cântă craiovenilor de Revelion!

Victor Pițurcă se umple de bani pe urma lui Mititelu!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles