fbpx

Halucinant: „Sper ca domnul Piţurcă să continue ce am început noi”

Urare de bine sau de rău? „Noi”, cu demisia în buzunar meci de meci! Piți, cu stadionul plin la debutul pe banca Universității!

Odată cu venirea lui Pițurcă, staff-ul tehnic al Craiovei a suferit ceva schimbări. Primul plecat a fost Constantin Schumacher, secundul lui Papură. Acesta a recunoscut că nu avea chimie cu noul manager sau invers. În același discurs, Schumacher a spus că își dorește ca Pițurcă să continue munca pe care el și Papură au început-o. Categoric, intențiile lor au fost bune, dar, în același timp, tot ei au ratat calificarea în fazele superioare ale Europa League, au făcut un întreg stadion să le ceară demisia (mai ales pe cea a lui Papură) și au schimbat placa din „Calma Calma”, în „Va fi un meci foarte greu”.

Unii suporteri îşi doreau ca echipa să piardă, doar ca Papură să fie demis, mi se pare exagerat. Erau contra lui, chiar dacă echipa făcea tot posibilul să joace. Mi-aş fi dorit ca acum să pregătesc meciul cu FCSB, dar asta este. Am avut parte de clipe foarte frumoase acolo, am avut şi rezultate, am terminat pe 3 sezonul trecut, sper ca domnul Piţurcă să continue ce am început noi şi să îşi atingă obiectivul, să câştige campionatul”, a spus Constantin Schumacher la Digi Sport Matinal.

În 3 minute poți să vezi și: S-a dus Mihai Rotaru după fenta lui Pietro Chiodi?

 Zi de meci U Craiova – FCSB! Toate drumurile duc la „Oblemenco”!

 VIDEO! Piticul Atomic a explodat în MLS!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0