fbpx

Victor Pițurcă și-a ales bine unul dintre transfrurile iernii!

Pițurcă a pus ochii pe unul dintre cei mai promițători români, iar acesta joacă din ce în ce mai bine: „Sunt mulțumit că se vorbește așa despre mine

Lupta pentru titlu necesită un lot valoros, iar antrenorul Craiovei a pus ochii pe tânărul fotbalist din curtea Clinceniului, George Merloi. În vârstă de 20 de ani, mijlocașul trece prin cea mai bună perioadă a carierei și poate fi momentul pentru un pas mai mare în carieră.

Merloi a înscris de trei ori în poarta Chindiei Târgoviște, formație antrenată de Viorel Moldovan. Fotbalistul a auzit și el de interesul Craiovei, dar nu știe nimic legat de o ofertă oficială a oltenilor. Totuși tânărul este bucuros că a reușit să atragă atenția unui club cu nume.

Ne-am dorit să facem un meci bun, le mulțumesc colegilor. Sunt mulțumit că am reușit să marchez, sper să o țin tot așa și să-mi ajut echipa să câștige. Nu știu nimic, sunt mulțumit că se vorbește așa despre mine. Deocamdată nu este nimic, sper să joc cât mai bine și vom vedea ce va fi”, a spus Merloi la finalul meciului cu Târgoviște.

Totuși, dacă oltenii nu se vor mișca repede, FCSB poate pune mâna pe noul talent al Ligii 1. Denis Man poate fi vândut în următorul an, iar Becali vrea să-și asigure banda dreaptă. Merloi nu și-a pus încă problema unei reveniri în tricoul roș-albastru.

Deocamdată sunt jucătorul Clinceniului. Nu sunt pus în fața faptului împlinit ca să vă spun ce aș putea să fac”, a mai spus jucătorul Clinceniului.

Foto: telekomsport.ro

În 3 minute poți să citești și: După ce i-au făcut statuie, oltenii îi cer demisia lui Pițurcă!

Piturca: „Nu e ușor de digerat o astfel de înfrângere!”

Universitatea Craiova se poate despărți de 8 fotbaliști în iarnă!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
Victor Pițurcă și-a ales bine unul dintre transfrurile iernii!
Article Name
Victor Pițurcă și-a ales bine unul dintre transfrurile iernii!
Description
Pițurcă a pus ochii pe unul dintre cei mai promițători români, iar acesta joacă din ce în ce mai bine: „Sunt mulțumit că se vorbește așa despre mine”
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0