fbpx

Ultrașii Craiovei, loiali lui Piturca în războiul cu Rotaru!

Suporterii Universității Craiova au în continuare încredere în Victor Piturca, omul care a promis titlul în Bănie.

Fanii organizați ai Universității Craiova nu concep ca Victor Piturca să părăsească echipa în pauza din această iarnă. În ciuda rezultatelor sub așteptări, a jocului care nu s-a ridicat de multe ori la pretențiile tribunelor, suporterii olteni îi dau în continuare credit total lui Piți, considerat singurul capabil să facă performanță pe banca tehnică a alb-albaștrilor.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Asalturile administrativului contra lui Piturca sunt constante de două luni încoace. Co-președintele Sorin Cârțu i-a transmis lui Piti ca e liber să plece la prima reprezentativă și să rămână acolo în numele interesului național, apoi a spus: „Dacă lui Piturca nu-i convine, nimeni nu forțează”, lăsând să se înțeleagă, totodată, că nu se vor mai cheltui bani pentru transferuri, așa cum ceruse managerul general pentru atingerea obiectivului. Mai mult, însuși patronul Mihai Rotaru a coborât la flash-interviuri pentru a face pe reporterul și a-l întreba pe Ivan, chipurile într-un moment umoristic, după o victorie: „spune adevărul, așa e că ați jucat prost?”.

Toate aceste atacuri directe sau cu manta la adresa lui Pițurcă și-au găsit răspuns în ultimele zile de la suporterii Universității Craiova. După meciul cu FCSB, pierdut pe Arena Națională, cei de la Peluza Nord, printr-un comunicat și-au îndreptat exclusiv tirul asupra jucătorilor Craiovei, transmițându-le printre altele: „ii somam pe cei care nu pot sa indeplineasca aceste conditii minime sa nu se mai intoarca din vacanta la Stiinta! Acelasi lucru il sugeram si celor care simt ca nu pot sa lupte alaturi de noi pentru indeplinirea dezideratului prea mult asteptat – Stiinta iarasi Campioana”.

După ce s-a aruncat în presă informația că noul antrenor al oltenilor ar urma să fie Cosmin Contra, Sezione Ultra a avut o reacție vehementă, amintind de episodul Lăcătuș, petrecut în era Dinel Staicu. Opinie dublată de Gruppo Capitala, brigada ce a adunat suporterii din București ai Craiovei, care a postat: „Speram ca cele apărute în presa sunt simple fabulații, antrenorul Științei este și trebuie sa rămână Victor Piturca. Singurul care a menționat titlul în ultimii ani. Orice alta varianta este o alta confirmare a faptului ca acest club nu își dorește performanta”.

În 3 minute poți să citești și: Noaptea cuțitelor lungi: Rotaru vs. Piturca în bătălia pentru supremație!

Of, of, of, lung e drumul spre play off!

 FCSB – Craiova 2-0! Piți, Piți, Piți, lasă-te!

Victor Pițurcă: ”Voi avea o discuție cu patronul echipei!”

Primul jucător al Craiovei care a intrat în vacanță! Și-a luat rămas bun și a plecat în țara natală!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.
Summary
Ultrașii Craiovei, loiali lui Piturca în războiul cu Rotaru!
Article Name
Ultrașii Craiovei, loiali lui Piturca în războiul cu Rotaru!
Description
Suporterii Universității Craiova au în continuare încredere în Victor Piturca, omul care a promis titlul în Bănie.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0