15.6 C
Craiova
miercuri, mai 18, 2022

Plagiat la Filarmonică? Genoiu indică vinovații

- Advertisement -

Gabriel Zamfir a vorbit despre balet și teatru la Filarmonica Oltenia, așa a luat concursul și a ajuns managerul instituției de cultură.

 

Este comic, dacă nu ar fi tragic. V-am citat mai devreme din Gazeta de Sud cazul plagiat la Filarmonica. Vă mai facem un rezumat: Gabriel Zamfir a compilat din niște lucrări pentru a-și face propriul proiect de management pentru perioada 2017-2022. În proiect, vorbește de obiective pe care le are pentru anii 2013-2015, iar când prezintă viziunea sa asupra filarmonicii face referire la teatru și la balet.Firesc ne-am pus întrebarea: dar cine l-a evaluat? Cine a acordat nota 7,93 lui Zamfir pentru ceea ce a debitat în proiectul de management. Răspunsul l-am aflat parțial de la primarul Craiovei, Mihail Genoiu. Adică șeful direct al managerului Zamfir nu a indicat nume și s-a spălat pe mâini de orice implicare.

 

Cine l-a evaluat pe managerul de la Filarmonica ?

 

În cadrul conferinței de presă, întrebat de situația subordonatului Zamfir, Genoiu a spus: „Nu știu absolut nimic. Acolo a fost o Comisie de Evaluare, care e suverană. Acolo au fost personalități din lumea artistică, din lumea filarmonicii, care se pricep mai bine să evalueze. Eu nu mă pot pronunța, am stat departe de ele”.

 

Într-o discuție cu jurnaliștii de la Gazeta de Sud, Gabriel Zamfir, consideră că nu poate fi vorba de plagiat în lucrarea lui: „Importanța proiectului de management se află la literele e) – viziunea mea în proiectele artistice și f) – previzionarea bugetară, poate cel mai important lucru. Fiindcă vorbim de bani, vorbim de salariați, vorbim de proiecte. Dacă nu știi să-ți faci previzionarea bugetară nu vei putea să funcționezi. Drept urmare, consider că este o inepție să se spună că previzionarea mea bugetară este un plagiat. Că viziunea mea managerială asupra proiectelor artistice este un plagiat“.

Gabi a fost preot. Gabi face acum politică.

Te sfatuim sa mai citesti: Vom traversa orasul Bals in 5 minute!

CS Universitatea – Slavia Praga, in pericol

Sursa foto: Republica Oltenia

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles