fbpx

Plagiat la Filarmonică? Genoiu indică vinovații

Gabriel Zamfir a vorbit despre balet și teatru la Filarmonica Oltenia, așa a luat concursul și a ajuns managerul instituției de cultură.

 

Este comic, dacă nu ar fi tragic. V-am citat mai devreme din Gazeta de Sud cazul plagiat la Filarmonica. Vă mai facem un rezumat: Gabriel Zamfir a compilat din niște lucrări pentru a-și face propriul proiect de management pentru perioada 2017-2022. În proiect, vorbește de obiective pe care le are pentru anii 2013-2015, iar când prezintă viziunea sa asupra filarmonicii face referire la teatru și la balet.Firesc ne-am pus întrebarea: dar cine l-a evaluat? Cine a acordat nota 7,93 lui Zamfir pentru ceea ce a debitat în proiectul de management. Răspunsul l-am aflat parțial de la primarul Craiovei, Mihail Genoiu. Adică șeful direct al managerului Zamfir nu a indicat nume și s-a spălat pe mâini de orice implicare.

 

Cine l-a evaluat pe managerul de la Filarmonica ?

 

În cadrul conferinței de presă, întrebat de situația subordonatului Zamfir, Genoiu a spus: „Nu știu absolut nimic. Acolo a fost o Comisie de Evaluare, care e suverană. Acolo au fost personalități din lumea artistică, din lumea filarmonicii, care se pricep mai bine să evalueze. Eu nu mă pot pronunța, am stat departe de ele”.

 

Într-o discuție cu jurnaliștii de la Gazeta de Sud, Gabriel Zamfir, consideră că nu poate fi vorba de plagiat în lucrarea lui: „Importanța proiectului de management se află la literele e) – viziunea mea în proiectele artistice și f) – previzionarea bugetară, poate cel mai important lucru. Fiindcă vorbim de bani, vorbim de salariați, vorbim de proiecte. Dacă nu știi să-ți faci previzionarea bugetară nu vei putea să funcționezi. Drept urmare, consider că este o inepție să se spună că previzionarea mea bugetară este un plagiat. Că viziunea mea managerială asupra proiectelor artistice este un plagiat“.

Gabi a fost preot. Gabi face acum politică.

Te sfatuim sa mai citesti: Vom traversa orasul Bals in 5 minute!

CS Universitatea – Slavia Praga, in pericol

Sursa foto: Republica Oltenia

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0