„Am plecat să salvăm omul, nu voiam să omorâm porcul”

În pitoreasca și absurda Oltenie în care trăim, în mod logic acum ar trebui calculată viteza de deplasare a porcului.

 

Povestea e simplă. O ambulanță se ducea să rezolve un caz. Pe drum, i-a ieșit un mistreț în cale. L-a împrăștiat pe asfalt. A intervenit comisarul Tudor, de la Cujmir. I-a făcut dosar de braconaj șoferului și l-a pălit cu o amendă de 870 de lei.

“In jurul orei 00:50, ma deplasam cu autosanitara la Garla Mare, la un pacient. Mergand pe drum, la un moment dat, din partea stanga mi-a aparut un porc mistret, in scurt, in 2-3 metri. Asistenta nici nu a avut timp sa vada… Eu am dat in frane cat am putut, intr-adevar masina a corespuns, a franat, dar ce putea sa mai faca?”, a povestit ambulantierul Alin Naramzoi

 

„Mi-a zis sa las Salvarea in camp noaptea si sa plec cu dansul la Vanju Mare sa-mi ia probele cu alcooltestul. I-am spus veniti aici cu alcooltestul (…) Nu m-a lasat sa plec, asa ca l-am sunat pe domnul director tehnic de la Ambulanta, care i-a spus care e procedura: eu trebuie sa asigur tura pana la ora 7 sau mai tarziu. Sa ma lase sa plec.

Prima data mi-a dat amenda dl politist 870 de lei, a zis ca nu am adaptat viteza la conditiile de drum si ca ma baga la conduita preventiva. Am venit in Statie, am asteptat pana s-a dus la Vanju Mare, a venit cu alcooltestul, m-a verificat, a iesit zero, ca nu am baut. I-am zis: Dom’ne eu nu sunt bautor, eu sunt antialcoolic, mai ales cand vin la serviciu, nici atata!”

Șeful de post nu a dat interviuri, fiindcă el dă amenzi pentru „brancornaj”.

 

 

Credit Observ Tot

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *