fbpx
7 C
Craiova
miercuri, aprilie 14, 2021

PNL a pregătit un sac de box pentru Olguța!

Ar mai fi în lucru câteva candidaturi, dar abia în primăvară vor fi scoase pe piață.

- Advertisement -
- Advertisement -

 

După ce am remarcat activitatea febrilă a lui Nicolae Giugea pe facebook, i-am întrebat pe conducătorii peneliști dacă și-au desemnat deja candidatul pentru Primăria Craiova. Ștefan Stoica a spus: „M-a bucurat ca domnul Giugea să fie unul dintre competitorii interni ai partidului la primăria Craiova. Până la finalul anului va fi Consiliul Național de Coordonare și se vor stabili criteriile pe care trebuie să le îndeplinească toți candidații la funcțiile publice. Suntem un partid democratic și este posibil ca mai mulți colegi să-și dorească să candideze. Și în urma unui sondaj de opinie vom decide candidatul, iar în primăvara lui 2019 îl vom anunța”.

 

Giugea însuși a simțit nevoia să comenteze: „Atitudinea mea este firească, este normal să postez pe facebook și pe alte rețele de comunicare. Nu este nimic în exces, în afara competiției. Și alți membri PNL sunt activi pe facebook”.

 

Notorietatea lui Antonie Solomon este mult peste cea a lui Genoiu ori Giugea. Potrivit surselor 3minute.net, Genoiu nu mai are susținere, deși ar mai vrea o dată. Iar Olguța vine sigur să rezolve cazul dacă sondajele preliminare vor arăta că un candidat al opoziției unite va fi cotat cu peste 35% dintre opțiunile de vot ale craiovenilor.

The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

26,985FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -
spot_img

Latest Articles