21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

PNL Craiova le face craiovenilor un departament care să-i protejeze de abuzurile Primăriei!

Orice craiovean care simte că a fost nedreptățit de Primărie va putea să facă o plângere la departamentul de protecție al PNL Craiova!

PNL Craiova continuă ofensiva față de administrația locală din Bănie. Liberalii sunt gata să taxeze orice decizie a autorităților, pe care o consideră incorectă. Mai multe decât atât, PNL demarează un proiect prin care încearcă să descopere cât mai multe probleme în oraș. Astfel, deputatul Nicolae Giugea a anunțat că partidul pe care îl reprezintă va pune bazele unui departament pentru protejarea cetățenilor față de abuzurile Primăriei.

PNL Craiova le face cetățenilor un departament pentru protejarea cetățenilor față de abuzurile Primăriei!

Am primit multe solicitări de la Craioveni să intervenim pe anumite direcții. Dar mai ales în ceea ce privește deciziile administrative pe care le ia Primăria Craiova. De aceea, am decis să înființăm la nivelul organizației PNL Craiova un departament format din juriști, consilieri locali și voluntari. Va fi condus de președintele de organizație PNL Craiova acest departament. Va avea ca scop protejarea mediului de abuzurile primăriei. Nu sunt puține abuzurile pe care le face Primăria Craiova.

Hotărâri, decizii care nu sunt în totalitate conform legislației locale. Amânări de decizii, amânări se hotărâri și în următoarea noastră întâlnire care va avea loc într-un timp relativ scurt vă vom prezenta deja modul de acționare al acestui departament și demersurile pe care le am înaintat deja în ceea ce privește anumite hotărâri, și decizii ale primăriei Municipiul Craiova și ale Consiliului Local Craiova”, a declarat Nicolae Giugea.

Departament pentru protejarea cetățenilor față de abuzurile Primăriei va avea nevoie de voluntari

Nicolae Giugea a spus clar faptul că departamentul pe care îl vrea PNL Craiova va fi format din juriști și consilieri locali. Deputatul nu a ezitat să explice faptul că va fi nevoie și de voluntari. Asta pentru ca lucrurile să meargă cum trebuie. Astfel, craiovenii vor avea șansa să lucreze în folosul orașului, dar și în folosul liberalilor din Bănie, care așteaptă să îi taxeze cu prima ocazie pe rivali.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles