16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

PNL Dolj a inventat hora pe pătrat, PSD, la Ostroveni, a dansat și a cântat

Acțiunea politică în județ a cunoscut un boom fantastic cu ocazia serbărilor sătești desfășurate sub patronajul spiritual al Sf. Maria.

Tot ce a mai rămas din floarea cea vestită a PNL Dolj a luat cu asalt localitatea Perișor, cu ocazia Zilei Comunei. Liberalii olteni s-au dezlănâțuit în prima horă pe pătrat pe care au văzut-o perișorenii. După ce în prealabil s-au tras în poză cu avionul din fața Primăriei. În localitate se află și Casa Memorială Henri Coandă.

 

Ca-n povești: trei zile și trei nopți

Nici PSD nu s-a lăsat mai prejos. A avut mai mulți kilometri de străbătut, până în Ostroveni. Cheful a început cu o sesiune de selfie-uri și poze în poziția drepți, care să invadeze facebook-ul, dar să rămână și în albumele digitale ale ostrovenenilor, în amintirea minunatei zile. Petrecerea a ținut până în noapte. Va continua însă ca în povești, trei zile și trei nopți, pentru că nu știm cum se făcu dar Ziua Ostroveniului se legă perfect cu cele ale Ișalniței, programate în acest week-end.

 

Aparent fără nicio legătură vă reamintim că în această toamnă se va organiza Referendum pentru Familie. Mai multe detalii găsiți aici

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles