18.7 C
Craiova
joi, iunie 1, 2023

„PNL e de stânga, din câte știu eu! Pentru că e mai ok acest partid”. VIDEO INIMAGINABIL

Viitorul PNL sună minunat, de fapt de la minunat în sus. Acum, sincer, urmărește secvența video și spune: de ce să nu le dai votul tău?

 

Este un clip video de pus în ramă. Pentru că ei sunt viitorul României. Probabil și adversarii lor sunt la același nivel, sau li s-a dat de memorat între timp că sunt de stânga, cine poate ști. Să nu iasă chiar atât de penibil.

 

Așadar, a fost o întrunire, un congres al urmașilor Brătienilor (credem că ar face exact ca titirezul în mormânt dacă, în vreun fel sau altul, ar avea acces la acest video). Să o voteze pe Mara – cam ăsta a fost subiectul, pentru că deja se dăduse directivă cine va trebui să conducă TNL.

 

PNL, PNL, viitorul țării e!

 

Ăia vechi au mai avut exercițiul declarațiilor, măcar prin aruncarea, fie și cu capul înainte, în talk-shaw-uri televizate. Dar ce ne facem cu ăștia micii, de vin din urmă. Pe urmele părinților, nașilor, rudelor de gradul doi, trei, gata să preia frâiele țării! „Între stânga și dreapta e diferența că noi, ăia de dreapta, avem libera exprimare. Dar tăiați și voi”.

 

Verilor, dacă știm că suntem tuți, măcar spunem în cor: Ne cheamă colegii de partid! Dar nu apărem cu asemenea inepții. Silenzio stampa, ca fotbaliștii din Serie A. (deși, între noi fie vorba, ăia ar da declarații cu șapte clase peste – ar zice măcar că nu a vrut să intre…).

 

Te poate interesa si: Acuze ce amintesc de comunism la Congresul PNL

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles