fbpx
6.1 C
Craiova
luni, noiembrie 29, 2021

PNL și PSD nu se iubesc și în Craiova. Marian Vasile: „Vom taxa orice derapaj la nivel local”

Șeful PNL din Bănie îi asigură pe cetățenii orașului că o vor duce mai bine după ce PSD și PNL și-au dat mâna: „Craiova are orizonturi, are un drum

Guvernul PNL-PSD-UDMR condus de Nicolae Ciucă a fost învestit de Parlament, cu 318 voturi. Președintele PNL Craiova s-a declarat încântat de noul prim-ministru și este convins că cetățenii din Bănie vor avea o viață mai bună după ce partidul din care face parte a dat mâna cu oamenii pe care îi criticau, în urmă cu o lună.

Profit de ocazie să felicit astăzi pe colegul nostru, domnul senator Nicolae Ciucă. Astăzi este un moment important pentru țară, după trei luni de zile, în plină criză sanitară, în plină criză energetică, în plină criză socială. Un moment important pentru țară și vă spun că este un moment extraordinar de important pentru colegul nostru, domnul senator Ciucă, și am deplină încredere că orașul Craiova va recupera decalajele față de celelalte orașe, gen Cluj sau Oradea. Nu suntem conectați la Europa, la orașele principale, și asta ne face să avem un decalaj puternic față de celelalte orașe conectate la rețelele de transport și autostrăzi. Am toată încrederea că va fi foarte bine”, a spus Marian Vasile.

Șeful PNL Craiova spune că la nivel local nu se vor schimba prea multe și că nu se pune problema de o alianță PNL-PSD în Bănie. Totodată, omul care a dat un mic start parteneriatului dintre cele două partide, Dan Diaconu, este văzut cu aceeași ochi de colegii care l-au acuzat de trădare.

Vreau să le transmit craiovenilor faptul că prin instalarea acestui Guvern, condus de colegul nostru, Craiova are orizonturi, are un drum. Noi vom taxa, în continuare, orice derapaj la nivel local. În acordul făcut la nivel național nu este prevăzută nicio alianță la nivel local. Vom taxa orice derapaj și suntem de acord cu lucrurile benefice, chiar dacă sunt destul de puține, în interesul craiovenilor. Cu domnul Diaconu avem o nouă înfățișare la tribunal, în luna ianuarie”, susține Marian Vasile.

Peste 50 de noi locuri de muncă, în Oltenia! Investiție de ordinul sutelor de mii de lei

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles