fbpx

VIDEO: Tik Tok-uri în mașina de poliție în drum spre secție

Interlopii umilesc polițiștii: „Pe stânga acolo, boss-ule, mă lași”

Aroganța interlopilor la înălțime mare. Un bărbat ridicat de către polițiști pentru a merge la secție a făcut un filmuleț în care îi umilea pe polițiști dându-le indicații unde să oprească, apoi l-a postat pe Tik Tok.

Potrivit informațiilor Antena3, polițiștii sunt anchetați acum, după ce imaginile au ajuns virale pe internet. ,,Fă stânga acolo, boss!”, îi spune interlopul polițistului aflat la volan.

Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol, a declarat la Antena 3 că „este o dovadă vie că nici în anul 2020, polițiștii nu au suficiente proceduri, prevederi legale cu privire la modul în care ei trebuie să acționeze în astfel de situații”. Acesta a declarat că întâmplarea este o „sfidare a organelor de poliție”.

„În realitate, nici în acest moment nu putem spune cu certitudine, dacă persoanele care sunt conduse la sediul Poliției pot fi disponibilizate de telefonul mobil, pe durata deplasării, sau nu”, a mai spus președintele Sindicatului Europol, subliniind că, ajunse la secție, suspecții sunt indisponibilizați de aceste dispozitive.

Sursa: digi24.ro

În 3 minute poți să vezi și: Spune-mi ce zodie ești și îți spun de ce persoane ai nevoie în viața ta

COVID-19 face ravagii la Craiova: 126 de persoane infectate într-un singur loc!

Un județ din Oltenia, zonă de risc pentru nemți!

Rotaru a găsit înlocuitor pentru Pigliacelli: „Sunt onorat de oferta lor”

VIDEO: Craiovean tâlhărit în fața casei!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0