fbpx

Polițist cercetat pentru comerț cu cătușe!

Agentul își făcea un ban în plus din naivitatea colegilor! Cât îi costa pe oamenii legii o pereche de cătușe!

Spunând că cele gratuite nu mai sunt pe stoc, un agent șef principal din Teleorman este cercetat pentru că vindea cătușe colegilor de muncă.

Potrivit observator.tv, plângerea la adresa polițistului a fost făcută pe pagina de Facebook a sindicatului polițistilor Diamantul, unde o persoana s-a plâns că la IPj Teleorman cătușele au fost vândute, în loc sa fie inmânate gratis.

În schimbul sumei de 50 de lei, agentul de poliție și-a îndemnat colegii să cumpere de la el cătușele, motivând că stocul gratuit se epuizase.

Se pare că IPJ Teleorman a ajuns SRL, au cătușe de vânzare. Primit in privat: Azi, noua promoție a fost chemată să primească materialele din dotare. Au primit pistol, au primit baston, au primit spray, iar când au ajuns la cătușe….nu aveau pe stoc, dar cine vrea, poate cumpăra cu 50 lei, de la ei, de la IPJ, că de vânzare aveau”, se arată în postarea de pe rețeaua de sociliazare.

După apariția informației în spațiul public, reprezentanții IPJ Teleorman au început verificările cu privire la activitățile comerciale desfășurate de agent. În prezent, acesta este cercetat pentru a se constata în ce măsură acțiunea lui a fost o abatere disciplinară. Potrivit reprezentanților IPJ Teleorman, agentul nu a dat spre vânzare mijloacele de protecție care erau din partea Inspectoratului, ci pe acelea pe care le procurase contra-cost de la o societate comercială.

Sursă foto: digi24

În 3 minute poți să vezi și: Cine a tăiat cauciucurile celor 25 de mașini din Brazda lui Novac!

Adda Baladda, primul mesaj transmis fanilor de la intoarcerea din Asia Express!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Summary
Polițist cercetat pentru comerț cu cătușe!
Article Name
Polițist cercetat pentru comerț cu cătușe!
Description
Agentul își făcea un ban în plus din naivitatea colegilor! Cât îi costa pe oamenii legii o pereche de cătușe!
Author
Publisher Name
https://3minute.net
Publisher Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0